JAVIER TEBAS NIJE ZABRINUT ZBOG RONALDOVOG TRANSFERA: / 'La Liga i Real Madrid su veći od Cristiana, ne ovise o njemu'

Image
Foto: AFP

Transfer Ronalda neće imati posljedice za La Ligu

11.7.2018.
11:53
AFP
VOYO logo

Predsjednik La Lige, Javier Tebas, izjavio je kako nije zabrinut za to kako će odlazak Cristiana Ronalda utjecati na položaj lige u svijetu. Ronaldo je u Torino preselio kao čovjek koji je u dresu Reala zabio 450 golova kroz 9 sezona u kojima je osvojio 16 trofeja, od čega četiri Lige prvaka i dvije La Lige.

Veliko rivalstvo

Velika borba koju su vodili Ronaldo i Messi, obojica nogometaši s po pet Zlatnih lopti, dugo je imala pozitivan utjecaj na gledanost i općenito atraktivnost španjolske lige. Tebas tvrdi da je brand La Lige otporan na odlazak svakog pojedinca te ističe kako uopće nije zabrinut za promjenu statusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni na ovakve stvari

"U zadnjih nekoliko godina radio sam na tome da minoriziram efekt ovakvih događaja jer smo znali da će do toga doći, prije ili kasnije. Nekada bih bio zabrinut 9 od 10, a sada sam 4 od 10. Situacija nije ista, napravili smo puno da ne ovisimo o događajima na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konstatirao je da je brand La Lige iznad svakog nogometaša, baš kao što je i Real Madrid veći brand od Cristiana Ronalda i ne ovisi o posljedicama ovog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo