ZANIMLJIVO NA PRESSICI / Jakirović nakon kiksa s Varaždinom: 'Zeleniku smo napravili golmanom kola'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Reakcija trenera Dinama nakon kiksa protiv Varaždina

5.11.2023.
18:25
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 14. kola HNL-a Varaždin i Dinamo su odigrali 1-1, a "Modri" su izvukli bod golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Image
PREGLED DOGAĐANJA /

Kovač i Majer remizirali sa kultnim klubom: Ante Crnac oduševljava u Poljskoj

Image
PREGLED DOGAĐANJA /

Kovač i Majer remizirali sa kultnim klubom: Ante Crnac oduševljava u Poljskoj

Domaćin je poveo u 53. minuti golom Domagoja Drožđeka, a kada se već činilo kako bi Varaždin mogao ostvariti prvu pobjedu u posljednjih 12 međusobnih susreta, Dinamo je izjednačio golom Mahira Emrelija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Sergej Jakirović nakon utakmice na press konferenciji je rekao: "Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme. Trebali smo riješiti utakmicu, Zelenika je par puta odlično reagirao, vjerojatno smo ga opet napravili igračem kola, kao i neke vratare prije. Kako smo primili pogodak? U našoj obećavajućoj tranziciji donijeli smo krivu odluku, Varaždin nas je kontrirao na toj strani. Bilo je onda dosta nervoze, dosta "run and gun" nogometa. Pokušavali smo s promjenama, ali Varaždin se jako dobro branio i čistio. Ipak, moram pohvaliti svoje igrače jer se nisu predavali. Upornost se isplatila i moramo biti zadovoljni bodom. Cilj je bila pobjeda, pokazali smo to od početka utakmice, ali očito imamo peh i problem realizacije jer ne pospremamo izgledne šanse u pogodak", kaže i nastavlja:

"Cijela ofenzivna linija je bez golova. Moramo ići više prema golu, reći ću alanfordovski: "ako ne pucaš, ne možeš zabiti ni pogodak". Moramo biti opasniji, moramo češće ugrožavati suparnički gol. Ne bih rekao da se mučimo, ali evidentan je nedostatak realizacije i efikasnosti. Svi bi bili sretni da zabiju, ali treba ići dalje i biti uporan. Negdje će se otvoriti, bio bi problem da ne stvaramo prilike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo