PAKLENI RASPORED / Jakirović najavio rotacije u Kupu: 'Vidjet ćemo sve nakon treninga'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ubitačan tempo za Plave natjerat će trenera na rotacije

27.2.2024.
13:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u srijedu od 18 sati na Maksimiru dočekuje Goricu u sklopu četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa. Plavi su u posljednja dva tjedna stali na noge, momčad se stabilizirala i počela ostvarivati dobre rezultate.

Image
DOSTA MU ODMORA /

Zinedine Zidane potvrdio da se vraća na klupu: 'Siguran sam u to'

Image
DOSTA MU ODMORA /

Zinedine Zidane potvrdio da se vraća na klupu: 'Siguran sam u to'

Minimalne pobjede nad Betisom i Varaždinom, a zatim i remi protiv seviljskog kluba, te pobjeda u šokantnoj završnici nad Rijekom, sigurno su veliki boost za momčad Sergeja Jakirovića. Baš zbog tog nastavka europskog puta pred Dinamom su utakmice doslovno svaka tri-četiri dana, a sljedeći izazov im je Gorica u Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Raspoloženje je odlično, baš na visokom nivou. Svjesni smo da nemamo vremena za slavlje i opuštanje, pred nama je Kup utakmica, natjecanje koje je za nas jako važno. Nedavno smo igrali kući s Goricom, to je s naše strane bilo dominantno, ali nam je trebalo vremena da ih otvorimo'', rekao je Jakirović i nastavio:

''Vjerujem da će oni sutra sa sličnom idejom doći u Maksimir, tako da mi moramo biti na maksimumu ako želimo otići korak dalje. Vjerujem da će i kod Gorice biti određenih rotacija u odnosu na prvenstvenu pobjedu u nedjelju, oni su ipak igrali dan poslije nas. I mi smo imali puno napora posljednjih dana, napravit ćemo neke promjene, pokušati dodatno proširiti kadar.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak raspored

Nakon velikih napora protiv Betisa i Rijeke, Plavi imaju zadatak apsolvirati Goricu prije nedjelje i okršaja na Opus Areni protiv Osijeka. Niti nakon toga neće imati vremena za odmor, jer u četvrtak će igrati protiv PAOK-a. Rotacije su nužne:

''Moramo dati priliku dečkima koji dobro treniraju, koji su velika prilika i podrška cijeloj momčadi. Pred nama je puno napornih utakmica, tu nam treba svaki igrač. Broj promjena? Uh, možda četiri, možda pet, a možda i sedam...šalim se ha-ha, vidjet ćemo poslije treninga kako se tko osjeća, ali skupit ćemo momčad s kojom možemo provesti naš plan i otići dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Bulat i Ogiwara neće konkurirati za sutrašnju utakmicu, oni se još moraju liječiti. S njima idemo dan po dan, njih dvojica treniraju individualno, ali ne opterećuju još ozlijeđene noge. Sutra će u kadru biti Vrbančić i Cvetko, vidjet ćemo kako će teći utakmica, pa po potrebi i njima dati minutažu'' zaključio je Jakirović.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo