'Kamo ću se prodati iz Hrvatske? Tko će me uzeti?'

'Mislim da jesam njegov nasljednik. Ne znam hoće li se svi, ili bilo tko, sa mnom složiti, ali moje je mišljenje da nisam razočarao Modrića, te da sam stvarno bio njegov pravi nasljednik'.

8.5.2012.
9:59
VOYO logo

Sammir ne prestaje uveseljavati hrvatsku nogometnu javnost. Brazilac je ovoga puta javno priznao da cijela njegova karijera neće vrijediti puno ako ga Slaven Bilić uskoro ne pozove u reprezentaciju. A najbolja nogometna sezona u karijeri je, tvrdi, upravo iza njega...

"Ne zbog toga što sam ukupno zabio 20 golova, nego zato što sam igrao jako dobro. Baš sam bio zadovoljan, štošta mi je uspijevalo. Najljepši dan u Dinamovom dresu mi je bio onaj kad smo ušli u Ligu prvaka", izjavio je Sammir u intervjuu za Sportske te dodao kako bi mogao napraviti karijeru kao Luka Modrić uz jedan uvjet...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa se ne može napraviti bez reprezentacije Hrvatske! Kamo ću se prodati iz Prve HNL? Tko će me uzeti? Dobre igre u Europi mogu izazvati interes klubova, ali najvažnija stvar za dobar transfer je ipak poziv u reprezentaciju. Recimo, sad uopće ne znam imam li kakvu ponudu. Nitko mi ništa ne govori", otkrio je 26-godišnji Brazilac.

Ugovor ga s Dinamom veže na još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme je da odem iz Dinama, tu sam već šest godina. Ali neću biti razočaran ako ne odem jer imam ugovor na još godinu dana. Nije previše. S obzirom da imam ugovor još samo godinu dana, odšteta ne bi trebala dirati nebo. Da igram u reprezentaciji, sigurno bi bila viša", rekao je Sammir i zaključio kako se i dalje nada pozivu:

"Ta nada da ću biti hrvatski reprezentativac me pokreće. Mogu se valjda nadati. Bila bi mi to kruna karijere. Ukoliko neću biti pozvan sada, mogu biti pozvan za sljedeće kvalifikacije. Igrati za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu bilo bi fenomenalno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo