IZVANREDNA PRESICA: / Florentino Perez izašao pred novinare i otkrio sudbinu Beniteza

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Potresi na Santiago Bernabeu.

23.11.2015.
18:24
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

U polusatnom obraćanju svjetskoj javnosti, čelnik Reala Perez objasnio je zašto neće udovoljiti navijačima koji su nakon debakla protiv Barcelone tražili ostavku Rafe Beniteza i zašto su se odlučili u klubu dati podršku aktualnom treneru koji, ruku na srce, u ovih nekoliko mjeseci od kad je došao na klupu Kraljeva i nije baš oduševio.

"Želim obavijestiti javnost i navijače kako Rafa Benitez ima potpunu slobodu u odabiru igrača, taktike. On je tek počeo s poslom u Realu i zaključak je taj da ga moramo pustiti da radi svoj posao i ostvari zacrtane ciljeve. Odbor kluba analiziraomje situaciju i odlučio kako Benitez ima naše apsolutno povjerenje", kazao je Perez na presici koja je bila jedna od najiščekivanijih obraćanja za medije. Predsjednik Reala kazao je i kako je uoči presice razgovarao sa kapetanom momčadi Sergijom Ramosom i igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko u upravi kluba nije izrazio mišljenje kako bi Benitez trebao otići. Bila je to jednoglasna odluka i svi stojimo iza nje. Mi smo prije derbija s Barcelonom imali nevjerojatnih problema. No, vjerujemo Benitezu i mislimo da on sa svojim znanjem i profesionalnošću može ovaj klub odvesti prema najvećim uspjesima ".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, situacija u Realu nije bajna. Barcelona je ponizila Madriđane usred Madrida, a situacija u svlačionici je postala napeta. Mediji pišu kako su i Rafa Benitez ušli u otvoreni rat. Portugalac je navodno dao ultimatum čelnicima kluba kazavši da ako Benitez ne ode iz kluba, da će onda to on učiniti, a u medijima se počelo pisati o Carlu Ancelottiju i Zinedine Zidaneu kao mogućim Benitezovim nasljednicima. Perez se osvrnuo i na medijska pisanja spomenute situacije.

Image
RONALDO POSTAVIO ULTIMATUM: /

'Ili Benitez, ili ja'

Image
RONALDO POSTAVIO ULTIMATUM: /

'Ili Benitez, ili ja'

'Nije istina ovo što se piše o Ronaldu, a pokret 'Perez odlazi' želi naštetiti klubu'

"Nije istina ovo što se piše o Ronaldu. On nikad nije tražio Benitezov odlazak, dobar je momak. Sve je to nečija želja da se destabilizira klub. Očito netko želi destabilizirati klub, ali ja to neću dopustiti. Svakim danom svjedoci smo medijskih pisanja takvih priča. Da večeram s predsjednikom PSG-a pa onda malo nešto o De Gei pa Ronaldu. Zabava za mase. Netko stalno laže, to mu je valjda svrha postojanja ".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon debakla od Barcelone, navijači su tražili odlazak Pereza s mjesta predsjednika kluba. Ultrasi upravo njega spominju u kontekstu jednog od glavnih krivaca za trenutnu lošu rezultatsku situaciju i situaciju u i oko kluba općenito.

Vjera u bolje sutra

"Navijači i sociosi su vrlo važni, poštujem ih maksimalno! Međutim, pokret "Perez odlazi" je pokret nastao od radikalnih navijača Real Madrida. Žele me uplašiti, ali ništa od toga. Znamo imena tih ljudi, ali neću vam ih reći. Oni putem medija žele naštetiti Realu. Ne meni, nego svom klubu, Realu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Reala još jednom je istaknuo kako svi u klubu imaju povjerenje u Beniteza i ove igrače.

"Uvjereni smo da imamo veliku momčad i siguran sam da ćemo u budućnosti biti vrlo sretni zbog uspjeha. Tražim podršku za momčad, trenersko osoblje i igrače. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu je obavijestio Beniteza s kojim je sjeo za stol i porazgovarao o svemu.

"Prenio sam mu našu odluku, da imamo povjerenje u njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo