'Izrael nema što tražiti u Zagrebu!'

Goran Vučević i Mario Meštrović bili su 'špijuni' izbornika Slavena Bilića na utakmici Izraela i Grčke. Vučević je razočaran igrom Izraela i tvrdi da će Hrvatska u Maksimiru imati lak posao

4.9.2011.
12:52
VOYO logo

"Bila je to nezanimljiva i ne odveć kvalitetna utakmica, nije bilo ni dinamike. Možda je opravdanje za statičnost u velikoj vrućini, igralo se u 16 sati, bilo je sparno i vruće, uvjeti su doista bili loši za igranje", kaže Goran Vučević i otkriva:

"Grci su zasluženo slavili, a Ninis je bio najbolji pojedinac dvoboja. Nakon ovog poraza, Izrael je u 'nokautu'! Razočarali su me, morali su početi utakmicu s više rizika, ofenzivnije... To je momčad koja sigurno može odigrati znatno bolje, ima izvrsne pojedince, ali očito je da nešto kod njih ne štima s izbornikom Jeanom Fernandezom. U izraelskom savezu baš i nisu zadovoljni njegovim načinom vođenja momčadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučević je progovorio i o mogućim promjenama u izraelskom sastavu.

"Vjerojatno da, jer Fernandez voli mijenjati, zna promijeniti i petoricu igrača u odnosu na prethodnu utakmicu! Mijenja i sustav igre, kod njega baš ništa nije standardno. Možemo očekivati pobjedu, takav Izrael nema što tražiti u Maksimiru!", kaže Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo čude ovakve kvalifikacije, ako se zna da Izraelci, polude li, svakom mogu utrpati dva, tri gola, pogotogo ako će obrana Vatrenih funkcionirati kao prije par dana na Malti. Istina je, u naš sastav vraćaju se Niko Kranjčar i Luka Modrić, ali treba uzeti u obzir i činjenicu da su Izraelci ranjeni i stjerani u kut. Ako žele na EURO, moraju osvojiti drugu poziciju, odnosno uzeti barem bod u Zagrebu. Drugo im ne preostaje.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109020819006 arti-201109010285006 arti-201109020626006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo