NOVA OPASNOST ZA KALINIĆA / Izgledni Hajdukov europski protivnik doveo napadača iz Španjolske: 'Borben sam, snažan, željan trčanja'

Image
Foto: Profimedia.hr

Vitoria Guimaraes će u četvrtak gostovati u Mađarskoj kod Puškaš Akademije u uzvratnoj utakmici 2.pretkola Konferencijske lige. Obrani li prednost od 3-0 iz prve utakmice, igrat će protiv splitskog Hajduka

26.7.2022.
15:12
Profimedia.hr
VOYO logo

Portugalski nogometni klub Vitoria Guimaraes, izgledni protivnik Hajduka u 3.pretkolu Konferencijske lige, doveo je napadača Antonina Cortesa iz Granade, kluba koji je prošle sezone ispao u drugu španjolsku ligu.

“Cortes je došao na posudbu do 30. lipnja 2023. uz mogućnost otkupa njegovog ugovora za 800.000 eura," priopćila je Vitoria Guimaraes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BACILI SU UDICU /

Hit veznjak iz Poljske na meti Hajduka: Splićani već poslali ponudu?

Image
BACILI SU UDICU /

Hit veznjak iz Poljske na meti Hajduka: Splićani već poslali ponudu?

Bivši U-21 reprezentativac

Mladi 22-godišnji španjolski napadač je prošlu sezonu proveo na posudbi u španjolskom drugoligašu Malagi za koju je u 31 utakmici zabio tri gola i upisao tri asistencije. Prethodno je za Granadu odigrao osam utakmica u prvoj ligi i jednu u kupu uz zabijeni pogodak, a nastupao je i za madridski Rayo Vallecano dok se taj klub natjecao u drugoj ligi.

Godine 2020. upisao je dva nastupa za španjolsku U-21 reprezentaciju ulazeći oba puta u zadnjih pola sata u kvalifikacijskim utakmicama za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je klub s karakterom'

Cortes je već doputovao u Guimaraes, grad udaljen 40-ak kilometara od Porta, gdje se fotografirao u bijelom klupskom dresu.

"Ovo je klub s karakterom, izuzetno borbena momčad, koja uvijek snažno ulazi u utakmice, a to su i moje vrijednosti. Borben sam, snažan, željan trčanja, borbe i pobjeda. Svojim golovima, asistencijama i driblinzima želim pomoći ekipi," izjavio je za internetsku stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vitoria Guimaraes će u četvrtak gostovati u Mađarskoj kod Puškaš Akademije u uzvratnoj utakmici 2.pretkola Konferencijske lige. Obrani li prednost od 3-0 iz prve utakmice, igrat će protiv splitskog Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo