BACILI SU UDICU / Hit veznjak iz Poljske na meti Hajduka: Splićani već poslali ponudu?

Image
Foto: Profimedia.hr

Od 2019. godine mu je karijera ubrzano krenula prema gore. Naime, prije tri godine vrijedio je svega 75 tisuća eura, a danas je procijenjen na 1.8 milijuna

25.7.2022.
13:42
Profimedia.hr
VOYO logo

Hajduk je prilično samozatajan u ovom prijelaznom roku pogotovo u usporedbi sa prošlim ljetom kad je Mindaugas Nikoličius složio gotovo cijelu novu momčad.

Litavac je već ranije najavio kako će ovo ljeto biti drugačije te da će se pojačanja dovoditi ciljano. Za sad je na Poljud stigao na posudbu samo stoper Toni Borevković iz portugalske Vitorije no vijesti koje stižu iz Poljske sugeriraju kako su Splićani našli igrača koji bi mogao ojačati i produbiti konkurenciju u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bomba s Poljuda /

Hajduk doveo teškaša vrijednog 3 milijuna eura, navijači oduševljeni: Pratio ga i Dinamo

Image
Bomba s Poljuda /

Hajduk doveo teškaša vrijednog 3 milijuna eura, navijači oduševljeni: Pratio ga i Dinamo

Portal TransferyInfo.pl navodi kako je Hajduk bacio oko na hit veznjaka Gornika iz Zabrza, Bartosza Nowaka. Nowak je ofenzivni veznjak koji je protekle tri godine igrački eksplodirao. Tijekom dvije sezone u Gorniku je odigrao 69 utakmica upisavši 14 golova i 11 asistencija. Prošle sezone nije propustio niti jednu utakmicu, a poljski mediji za njega imaju puna usta hvale nakon što je zabio osam golova i dodao još sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkupna klauzula milijun eura

Transfermarkt ga procijenjuje na 1.8 milijuna eura no prema novom ugovoru koji je nedavno potpisao otkupna klauzula je znatno manja točnije iznosi milijun eura.

Gornik ne bi imao ništa protiv da ga zadrži no Nowak, koji je cijelu karijeru proveo u Poljskoj, navodno traži izazov izvan domovine. Za njegove usluge je zainteresiran i Rakow no prema istom izvoru, Hajduk mu je privlačniji te bliže realizaciji ovog transfera. Splićanima dodatno u prilog ide i činjenica da je riječ o klubu s kojim imaju prijateljske odnose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema uglednom poljskom sportskom novinaru Tomaszu Wlodarczyku, Hajduk je već poslao inicijalnu ponudu te se Gornik treba izjasniti oko nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nowak je ranije igrao u Stalu iz Mielca, Ruchu, Miedzu, a od 2019. godine mu je karijera ubrzano krenula prema gore. Naime, prije tri godine vrijedio je svega 75 tisuća eura, a danas je procijenjen na 1.8 milijuna.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo