Navijačima za pamćenje / Iz virtualne prepiske u stvarnost: Rakitić i Buffon zagrlili se na kraju utakmice nakon ponude da zaigra za Hrvatsku

Rakitićeva 'ponuda' Buffonu da zaigra za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvo nakon talijanskog ispadanja dobila je epilog nakon jučerašnje utakmice Lige prvaka između njihovih klubova

23.11.2017.
11:28
VOYO logo

Igrom u sinoćnjoj utakmici Liger prvaka Barcelona i Juventus nisu oduševili, no svi simpatizeri Ivana Rakitića i Gianluigija Buffona upamtit će scenu nakon utakmice, odnosno zagrljaj spmenutog dvojca. U svlačionici su i razmijenili dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je, podsjetimo, uoči utakmice "prepustio" svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu Gianluigiju Buffonu, ismijavši talijansko ispadanje. Fantastični vratar je putem društvene mreže odgovorio na Rakitićevu "ponudu".

"Dragi Ivane, i dalje mogu nastupati kao vratar, a igranje za Hrvatsku na poziciji veznjaka ne bi bila najbolja ideja. Govorim to za tvoje dobro. Šalu na stranu, tvoje riječi su mi veliki dar. Hvala tebi i Jordiju Albi, moj dres te čeka", objavio je Buffon na službenom Twitter profilu koji prati gotovo tri milijuna korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić se, podsjetimo, u nedavnoj izjavi poklonio Buffonu, otkrivši da je i on zaplakao vidjevši njegovu reakciju nakon ispadanja iz dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja Buffonu nemam što objasniti vezano uz nogomet. Volio bih prepustiti njemu svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu. Sve što je dao nogometu je veliko. To zna svako dijete koje počinje s njim pri nabrajanju igrača. Kada sam vidio razgovor s njim nakon utakmice sa Švedskom, poželio sam zaplakati s njim. Kao nogometašu mi je žao što se neće moći oprostiti od igranja na Svjetskom prvenstvu. Zadovoljstvo je igrati protiv njega", izjavio je Rakitić.

Nakon Buffonovog odgovora oduševljeni Rakitić odmah je nastavio prepisku istaknuvši da će mu dres velikog vratara nakon večerašnje utakmice biti sjajan poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem službenog profila reagirala je i Barcelona. "To je nogomet! Svaka čast Ivanu Rakitiću i Gigiju Buffonu!", objavili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo