ŠPANJOLSKA NA NOGAMA / Iz Reala se oglasili o 'javnoj tajni': Evo kako će i kada dovesti Kyliana Mbappea, sada se sve zna

Image
Foto: Profimedia

Dolaza Kyliana Mbappe u Real Madrid već se jako dugo čini kao gotova stvar

10.10.2023.
17:12
Profimedia
VOYO logo

Već dugo se piše o potencijalom dolaska francuskog superstara Kyliana Mbappea u Real Madrid iz PSG-a, pojavilo se mnoštvo glasina i raznoraznih priča, a sada je o cijeloj situaciji progovorio član Uprave Reala Jose Manuel Otero koji je priznao da će se taj transfer dogoditi i otkrio neke detalje.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada od 20.00 samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČAK 619 KONJSKIH SNAGA /

BMW obradovao igrače Reala, Modrić odabrao 'zvijer' vrijednu 140.400 eura

Image
ČAK 619 KONJSKIH SNAGA /

BMW obradovao igrače Reala, Modrić odabrao 'zvijer' vrijednu 140.400 eura

Podsjetimo, Mbappe je ovoga ljeta bio u centru transfer-zavrzlame jer mu ugovor istječe 2024. godine i odbio ga je produžiti te ga je nakon toga PSG izbacio iz momčadi i pokušavao na silu prdati. No, to se nije dogodilo. Mbappe se pristao odreći nekih bonusa i vraćen je u momčad te će u Parizu čekati istek ugovora kako bi mogao kao slobodfan igrač potpisati za klub svojh snova - Real Madrid.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da smo poduzeli krivi korak s Mbappéom, PSG bi sigurno poduzeo pravne korake protiv nas. Real jako dobro zna što može i što treba napraviti. Nadam se da će Mbappe doći u ljeto 2024. na legalan način, da nas nitko ne može optužiti da smo sklopili ilegalan pakt. Prošle godine su uzeli zdravo za gotovo izjavu Al Khelaïfija, koji je rekao kako Mbappe ima dogovor s Realom. To nije točno'', rekao je Otero za španjolske medije i dodao:

''Mbappe je i nije imao priliku potpisati za nas ovog ljeta. Da je to napravio, morao bi se odreći golemih bonusa koje je dogovorio sa PSG-om. S druge strane PSG je postavio ogromnu odštetu. Bilo bi sasvim ludo i ne bi imalo nikakvog smisla da smo ga potpisali godinu dana ranije dok je imao ugovor sa PSG-om.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe je ove sezone u dresu PSG-a nastupio u devet utakmica u svim natjecanjima i zabio osam golova. Transfer procjenjuje njegovu vrijednost na 180 milijuna eura.

Image
Foto: KSW/Voyo

Ivan Erslan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo