VRLO OŠTRO / Iz fenjeraša sasuli paljbu poslije poraza od Hajduka: 'Oštećeni smo, stavljeni na "ignore", ovo nije za dobrobit hrvatskog nogometa'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Hajduk je protiv posljednje momčadi u ligi bio vrlo neuvjerljiv

5.11.2023.
14:40
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka osvojili su tri boda u 14. kolu HNL-a, na svom su Poljudu splitski nogometaši s 1-0 (0-0) pobijedili posljednjeplasirani Rudeš.

Image
DRAMA NA POLJUDU /

Hajduk mršavom pobjedom svladao fenjeraša, Rudeš oštećen za kazneni udarac u zadnjim minutama?

Image
DRAMA NA POLJUDU /

Hajduk mršavom pobjedom svladao fenjeraša, Rudeš oštećen za kazneni udarac u zadnjim minutama?

Voyo u prosincu ekskluzivno prenosi FNC 14 iz Sarajeva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo svakog mjeseca donosi borilački spektakl

Posve neuvjerljivi Hajduk pobijedio je pogotkom kojeg je u 47. minuti postigao Aleksandar Trajkovski. Hajduk se time bodovno izjednačio na vrhu ljestvice s Rijekom, dok je Rudeš ostao posljednji te i dalje traži put do premijerne prvenstvene pobjede. Ima tek tri boda na kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki mjesec BKFC na Voyo platformi

U samoj završnici vatreno je bilo u domaćem šesnaestercu. Tražili su gosti jedanaesterac, ali ga nisu dobili, a dan nakon utakmice iz kluba su se oglasili oštrim priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi ljubitelji hrvatskog nogometa, na našu žalost i ove smo subote doživjeli da se sav naš trud poništava zbog sudačkog previda. Bile su dvije sporne situacije, u 49. minuti kada je od strane Filipa Uremovića srušen Fran Topić, te u sudačkoj nadoknadi kada su u 16-ercu Hajduka zaustavljeni Pavlović i Tomečak. Također, ovo nije prvi put da smo oštećeni (bile su sporne situacije u okršajima protiv Lokomotive i Osijeka), a što je sudačka komisije kasnije u svojim izvještajima i potvrdila te se - ispričala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, oštećeni smo i u utakmici osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Slaven Belupa, kada nije dosuđen 11-erac na početku utakmice nakon starta na Bašiću, a niti zbog igranja rukom u završnici dvoboja. Jedina je olakotna okolnost što taj propust suca nije promijenio konačni ishod. Situacije su to na koje smo upozoravali odgovorne u HNS-u, ali svi naši prigovori i dalje ne dopiru do njih. Bili smo na sastancima u Savezu, otvoreno apelirali na ravnopravan sudački tretman.

Ali jučerašnja utakmica potvrdila nam je da smo stavljeni na ‘ignore’.S time da se ovo ne događa samo u seniorskoj konkurenciji, nego i u ostalim uzrastima našeg kluba na utakmicama HNL-a, s kojih također dostavljamo sporne situacije. Jer snimamo sve utakmice. A zanimljivo, kada i javno dignemo svoj glas, najednom nestanu snimke spornih situacija. Vjerojatno jer se strahuje da bi javnost mogla vidjeti kako suci griješe. Mali smo, ali smo hrabri. I borimo se na svim poljima, no ovakve situacije ne idu u dobrobit hrvatskom nogometu", stoji u priopćenju Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo