Nevjerojatni Ivica Olić i Nijemce ostavio u čudu

'Iako imam 34 godine, želim nastaviti napredovati i učiti. Svaki put kad radimo test fizičke spreme u Wolfsburgu, ja sam jedan od trojice najspremnijih.

28.11.2013.
15:45
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić (34) nastupit će ovoga peta u utakmici 14. kola njemačke Bundeslige, u sklopu kojeg će Wolfsburg dočekati njegov bivši klub HSV.

Olić je u razgovoru za njemačke medije otkrio kako se trenutno osjeća, kakvi su njegovi planovi za budućnost, te što će napraviti ako zabije svom bivšem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam više mlad. Mojem je tijelu potreban dan više da bi se regeneriralo, što u prošlosti nije bio slučaj. No i dalje se osjećam sjajno na travnjaku. Mnogi su me već otpisali i pitali se zašto sam reprezentaciji tako važan s 34 godine", rekao je Olić, koji je ove sezone u 13 nastupa postigao šest pogodaka.

"Olić i dalje pruža neumorne partije. Trči, bori se rukama i nogama, a njegove mogućnosti pritiska na suparničkoj polovici su i dalje nevjerojatne. Nakon što postigne pogodak, trči preko cijelog travnjaka poput dječaka. U prosjeku pretrči 10-ak kilometara, baš kao i najbolji strijelac lige Robert Lewandowski (25 godina)", piše njemački Welt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/idnFoidy0xM

Koja je tajna Olićeva uspjeha?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako imam 34 godine, želim nastaviti napredovati i učiti. Svaki put kad radimo test fizičke spreme u Wolfsburgu ja sam jedan od trojice najspremnijih. Uvijek sam se borio u karijeri i ništa me nije moglo zaustaviti, pa čak ni ozljede", izjavio je Olić, koji u petak dočekuje HSV, klub za koji je nastupao od 2007. do 2009. godine, prije nego što je potpisao za minhenski Bayern.

"Tri godine provedene u Hamburgu bile su moje najbolje u Njemačkoj. Moja supruga i najmlađi sin su i dalje veliki navijači HSV-a. Ako zabijem u petak, neću slaviti, ali volio bih da zabijem, ali prije svega da pobijedimo", zaključio je Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 13 odigranih kola, Wolfsburg zauzima visoko peto mjesto bundesligaške ljestvice s 22 boda na svom kontu. HSV, za koji će vjerojatno nastupiti Milan Badelj i Ivo Iličević, trenutno je 11. s 15 bodova.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo