Ivana negira suradnju s Mamićem!

Bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić odbacila je priče kako je nova zaposlenica Dinama te da bi trebala pomoći u povratku navijača na utakmice Modrih.

5.3.2012.
15:38
VOYO logo

''Prošli tjedan, isključivo na moj zahtjev, sastala sam se s gospodinom Mamićem jer me zanimao model funkcioniranja tako velike sportske organizacije.

Svojedobno je upravo GNK Dinamo sponzorirao moj dolazak u AK Dinamo, a i danas pomaže razvoju atletike, što je meni kao atletičarki i sportašici posebno važno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo uz svoje probleme i poziciju u javnosti ipak doprinosi razvoju sporta, hrani dvjestotinjak obitelji, puni državni proračun i poligon je za razvoj mnogih mladih sportaša. Zato me zanimao način na koji funkcioniraju – prije svega koliko i kako pridonose razvoju sporta.

O suradnji između Dinama i mene nismo razgovarali, ali nadam se da ta vrata nisu zatvorena jer jedino sinergijom između klubova i pojedinaca, društva i sportaša, možemo nešto napraviti za mlade talentirane ljude u sportu koji su i u svijetu naši najbolji ambasadori", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo