BIVŠI VATRENI /

Ivan Rakitić u razgovoru za FIFA-u: 'Protiv Belgije sam izgubio pet godina života'

Image
Foto: Profimedia.hr

Rakitić je komentirao utakmicu s Belgijom, najavio okršaj s Japanom ali i komentirao značaj Luke Modrića za reprezentaciju

4.12.2022.
10:57
Profimedia.hr
VOYO logo

Izgubio sam pet godina života gledajući Hrvatsku protiv Belgije, kazao je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u razgovoru za FIFA-u.

Rakitić je za Hrvatsku igrao do 2007. do 2019. sakupivši 106 nastupa i 15 golova, a njegovi jedanaesterci iz Rusije još se pamte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak nije ni slutio da će to biti tako stresno protiv Belgije.

"Puno, puno teže je gledati utakmice nego igrati u njima. Mislim da sam u utakmici protiv Belgije izgubio pet godina života," kazao je sa smiješkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam nervozan. Bio sam u reprezentaciji toliko godina. U kontaktu sam s igračima i trenerima prije i poslije svake utakmice. U srcu sam još uvijek dio toga. Želim im svu sreću i nadam se da mogu daleko dogurati," dodao je veznjak Seville.

Još jednom je naglasio značaj kapetana Luke Modrića za "Vatrene".

"Luka je Luka, tako igra zadnjih 10 godina za reprezentaciju i Real Madrid. On je nevjerojatan igrač, najvažniji igrač za nas i jedan od najboljih igrača na svijetu. Mislim da Luka nogomet razumije drugačije od drugih velikih igrača. Ostali igrači imaju puno koristi od igre s njim, prateći njegov ritam, njegovo kretanje."

"Vatrenima" sada slijedi Japan koji je pobijedio Njemačku i Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su svi bili jako iznenađeni što je Japan osvojio skupinu, a Njemačka ispala. Ali kada ih gledate kako igraju, shvatite zašto se to dogodilo. Imaju puno individualnih i momčadskih kvaliteta. Bit će jako teško igrati protiv njih. Morat ćemo biti 100 posto protiv Japana," poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo