nadamo se najboljem / Ivan Perišić doživio tešku ozljedu u posljednjem kolu prvenstva: Prognoze nisu najsjajnije

Image

Perišića su s terena iznijeli na nosilima i onda mu još neko vrijeme ukazivali pomoć. Kasnije je šepajući otišao u svlačionicu, a kasnije je uhvaćen kako hoda na štakama.

23.5.2022.
14:58
VOYO logo

Nogometaši Intera nisu uspjeli osvojiti Scudetto, koji je na kraju ipak otišao u ruke AC Milanu. Interu je trebao kiks Milana i pobjeda, ali crveno-crni su slavili i Interu 3:0 pobjeda protiv Sampdorije na kraju nije značila ništa.

Seriju pogodaka otvorio je hrvatski nogometaš Ivan Perišić koji je u 49. minuti dao gol za 1-0. Lijepo je Perišić pratio akciju te iskosa pogodio suprotni kut za svoj osmi ligaški pogodak u sezoni. Kasnije je Correa zabio još dva za pirovu pobjedu sada već bivšeg prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SERIA A /

Milan je novi prvak Italije nakon gotovo 11 godina čekanja: Perišić postigao možda i posljednji gol za Inter

Image
SERIA A /

Milan je novi prvak Italije nakon gotovo 11 godina čekanja: Perišić postigao možda i posljednji gol za Inter

Vrlo brzo napustio igru

Perišić je izašao iz igre već nakon sat vremena zbog ozljede. Perišić se vraćao u obranu nakon jedne akcije, a u jednom trenutku činilo se da mu je koljeno "propalo". Oko njega nije bilo protivničkih igrača, a Perišić je samo legao na travnjak i zatražio je pomoć liječnika.

Image

Perišić je upravo u pregovorima oko ostanka u Interu i svaka teška ozljeda zbog koje bi izbivao na dulje vrijeme potencijalni je rizik u koji se Inter možda ne bi htio upuštati. Štoviše, novinar Nicolo Schira piše kako Perišićev agent u ponedjeljak ide na pregovore s Interom te da je plan potpis ugovora na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini talijanski mediji pišu kako je riječ o ozljedi desnog lista, dok neki govore i o puno težim ozljedama poput ozljede Ahilove tetive ili čak križnih ligamenata. Ova potonja svakako bi bila najgora jer iziskuje oko šest mjeseci oporavka, a katkada i više, no spor je proces oporavka i od povred Ahilove tetive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Perišić je jedan od najvažnijih igrača hrvatske nogometne reprezentacije, a Vatrene početkom lipnja čekaju četiri utakmice Lige nacija u kojima je izbornik Zlatko Dalić sigurno računao na njega. U slučaju najgore ozljede moguće je da Dalić na Perišića neće moći računati čak i na SP-u krajem godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo