UOČI DERBIJA / Ivan Leko o incidentu sa Belom: 'Žao mi je. Od mene to više nećete vidjeti'

Image
Foto: Marko Prpic/Pixsell

Prije nego što je počeo odgovarati na pitanja novinara uoči sutrašnjeg derbija protiv Dinama, Leko je izrazio sućut stradalima u oluji koja je poharala Zagreb i dio Hrvatske.

20.7.2023.
17:30
Marko Prpic/Pixsell
VOYO logo

Trener splitskog Hajduka Ivan Leko izrazio je sućut stradalima od oluje koja je u srijedu poharala Zagreb i dio Hrvatske.

Image
VELIKE TENZIJE /

Leko vrijeđao suca na poluvremenu: 'Mišu mali! J**em te u usta g**no ćelavo!'

Image
VELIKE TENZIJE /

Leko vrijeđao suca na poluvremenu: 'Mišu mali! J**em te u usta g**no ćelavo!'

"Prije odgovora na pitanje rekao bi dvije riječi o tragediji koja se jučer dogodila u Zagrebu. Mi se bavimo nogometom, a ljudi gube živote, dobiti ili izgubiti utakmicu nije životno važno. Izrazio bih sućut obiteljima, nadam se da će takve stvari što manje događati," kazao je Hajdukov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog tjedna Hajduk je u Superkupu izgubio od Dinama sa 0-1, a u odnosu na tu utakmicu sastav trenera Ivana Leke bit će pojačan za Marka Livaju koji je zbog kazne morao preskočiti prvu utakmicu sezone.

'Žao mi je'

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Ivan Mihalj također iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Kruno Šarić iz Županje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Lukanic/PIXSELL

"Ne trebam ponavljati koliko nam Marko znači, mi smo sigurno jači s njim," dodao je.

Leko je u posljednjem susretu zaradio crveni karton nakon što je suca "počastio" psovkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan sam što se ovaj tjedan previše energije gubilo na sve osim nogometa. Žao mi je, ja mogu reći da tu priču od mene nećete više vidjeti. Igrači moraju biti glavni akteri, a ne suci. Ja ću se potruditi da nemamo više ovakav tjedan", kazao je otkrivši hoće li biti promjena u taktici.

'Ovo je maraton'

"Ne očekujem velike taktičke promjene, ovo je maraton, 36 utakmica. Međutim, motivacija je ogromna, želimo se pokazati i odigrati dobro", naglasio je dodavši kako bi želio da je njegova momčad stabilnija i mirnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je kakvo zdravstveno stanje na Poljudu.

"Za utakmicu će konkurirati oni koji i za prošlu”, kazao je istaknuvši kako između ova dva sastava nema previše tajni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi imaju vrline i mane, igraš na svoje vrline i sakrivaš mane. Znamo se jako dobro i kao momčadi i kao igrači, nema tajni, stvar je par detalja”, zaključio je Leko.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo