maksimir će gorjeti! / Ipak ništa od dodatne podrške: Južna tribina rezervirana za Čehe, prodano već 27.000 karata!

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz Dinama poručuju kako je do danas prodano oko 27 tisuća ulaznica za uzvratni ogled s Viktorijom Plzen, a južna tribina ipak će biti namijenjena samo Česima

18.2.2019.
20:00
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo unatoč naporima čelnika kluba u četvrtak ipak neće imati podršku svojih navijača i s južne tribine. Naime, u Maksimiru su za uzvratnu utakmicu očekivali brojku od 150-200 navijača Viktorije Plzen koje su planirali smjestiti na zapad, a jug otvoriti za domaće navijače koji uoči utakmice s češkom momčadi traže kartu više.

Ipak, Česi su pobijedili (2-1) u prvom dvoboju, čime je i povećano zanimanje njihovih fanova za uzvratni dvoboj, pa se ta brojka posljednjih dana gotovo udvostručila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova opcija modrih čelnika bila je razdvajanje južne tribine, postavljanje tzv. tampon zone koja bi na jugu odvojila navijače Dinama i Viktorije Plzen. Danas je na tu temu u Maksimiru odrađen i sigurnosni sastanak, ali policija je iz sigurnostnih razloga odbacila ideju. 

Cijela tribina bit će tako rezervirana za 400 do 600 navijača češkog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama poručuju kako je do danas prodano oko 27 tisuća ulaznica za uzvratni ogled s Viktorijom Plzen. Konkretnije, u prodaji je još samo nekoliko stotina ulaznica za sjevernu tribinu, ostalo je sve - rasprodano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo