SRUŠILO SE SVE / Internet gori nakon debakla 'Bijelih s Rujevice' protiv sela od 2000 stanovnika u Kupu: 'Ma tjeraj to sve, do kad oni misle sramotiti Rijeku?!'

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Novi udarac za novu erupciju nezadovoljstva riječkih navijača

9.11.2022.
16:28
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u srijedu su doživjeli još jedan udarac u sezoni koja je već sad za zaborav. Navijači Bijelih s Rujevice komotno mogu zapjevati onu srušilo se sve... U osmini finala hrvatskog nogometnog Kupa BSK iz Bijelog Brda bio je bolji od bivšeg prvaka i osvajača Kupa Hrvatske u jednoj sezoni s 2-1.

Image
SEZONA ZA ZABORAV /

Rijeka je presušila do samog dna: Nastavlja se njihova muka, iz Kupa ih je izbacio drugoligaš

Image
SEZONA ZA ZABORAV /

Rijeka je presušila do samog dna: Nastavlja se njihova muka, iz Kupa ih je izbacio drugoligaš

BSK Bijelo Brdo bori se za ostanak u drugoj ligi

BSK Bijelo Brdo je drugoligaški klub koji trenutno drži predzadnje mjesto i grčevito se bori da ne ispadne u treću ligu. Ipak, klub iz sela od dvije tisuće stanovnika (1,961 prema podacima s interneta) u Erdutu odigrao je hrabru utakmicu i izbacio je šesterostrukog osvajača Rabuzinovog sunca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serse Cosmi u velikim je problemima i tek treba vidjeti hoće li preživjeti ovaj debakl. A, prema komentarima nogometnih fanova na društvenim mrežama, onih koji prate HNK Rijeka, ne znamo hoće li preživjeti ovaj poraz jer su stvarno jako ljuti. I ogorčeni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari

Profil HNK Rijeka, odnosno komentari ispod objave konačnog rezultata utakmice zapalili su se. Reakcije korisnika Facebooka koji navijaju za Rijeku, ili su jednostavno pratitelji hrvatskih nogometnih zbivanja, samo pljušte... Za vas smo izdvojili najbolje.

Image
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

"Daj potjeraj sve u 3.p.m. Pusti nam igrače koji će pustit krv i znoj na terenu a ovi što su tu ne zaslužuju dres Rijeke. Nadam se kompletnoj čistki svlačionice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su sve igrači za 3. ligu a primaju novce kao prvoligaši. To sve treba rastjerati".

"A koga da pusti, kad niko ne pušta krv i znoj na terenu. Možda samo Selahi i Labrović zaslužuju nositi dres Rijeke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do kada ovi igrači misle sramotiti Rijeku? Nije da igrači neće nego oni jednostavno ne znaju panjevi na terenu čim prije potjerati najmanje 10 panjeva."

'Nisu ni na nivou amaterskog nogometa'

"Nije stvar u igračima ..Nema tko da ih pravo postavi i usmjeri, treneri katastrofa ! Umjesto da se doveo nakon Tomića jedan naš ozbiljan stručnjak!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kako nije…ma joojj…ma kakav Lunetta, Djuahra, Alvarez, Vrančić, Halilović, Pavlović, ima ih još ne znam im ni imena…pa dovedeni su da budu nosioci igre…. A što je ovo!? Pa, oni nisu na nivou amaterskog nogometa….i još ovaj klaun na klupi... "

"Ma sramota me ove Rijeke…evo…sramota!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sreća pa je Gorica loša, inače eto derbija na Krimeji dogodine"

"Baš me zanima koliko će posjetitelja biti u nedjelju protiv Dinama? Mislim da ću kvalitetnije provesti vrijeme u šetnji sa psom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dajte juniore više. Ostavite tih 5 koji pokazuju znakove života, okružite ih mlađarijom i dovedite 3-4 pojačanja. Pa da bar uigramo juniore za drugu sezonu".

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo