INTELIGENTNO RJEŠENJE IZ FRANCUSKE: / Izbornik Tricolora Didier Deschamps na presicu došao - helikopterom!

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Francuski izbornik Didier Deschamps i vratar Hugo Lloris su na zakazanu konferenciju za medije na Stade de France uoči utakmice četvrtfinala protiv senzacije Eura Islanda, došli s - helikopterom!

2.7.2016.
13:59
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Francuska u nedjelju navečer (21 sat) igra posljednju utakmicu četvrtfinala Eura, protiv Islanda. Čitava francuska javnost od svojih nogometaša očekuje pobjedu i plasman u polufinale turnira. Uoči utakmice Francuze brine grozno stanje travnjaka na Stade de Franceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na presicu i natrag za samo 15 minuta

Tricolori će ipak ondje trenirati danas, no ostali su u svojoj bazi u Clairefontaineu. I zbog toga su došli na ideju koja se pokazala nužnom u ocoj situaciji. Naime, kako je Clairefontaine sat vremena vožnje udaljeno od St. Denisa i to kad nema prometne gužve, odlučeno je da izbornik Deschamps i golman Lloris na zakazanu konferenciju za medije na Stade de France dođu - helikopterom! Policija je izašla u susret francuskoj reprezentaciji, tako da im je za prijevoz na presicu i natrag trebalo 15 minuta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nabrijavamo se pred utakmicu maksimalno'

"Znamo da Island nije slučajno ovdje, nisu ništa ukrali i nisu samo tipovi koji znaju bacatidugi aut! Iako, istina, imaju više auta nego kornera, i jako ih dobro koriste", rekao je Deschamps i dodao:

“Igrači su im vrlo snažni, imaju Gudmundssona, Bjarnasona i Sigurdssona, nogometaše koji su tehnički nadareni. I da, nismo se pripremali za jedanaesterce. Ponekad je bolje kad u utakmicu ulazimo pomalo ludi. Nabrijavamo se pred utakmicu maksimalno, a tada smo najopasniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deschamps će morati mijenjati u obrani jer Adil Rami je suspendiran. Umjesto njega, uskočit će novo pojačanje Barcelone Samuel Umtiti ili Eliaquim Mangala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo