'On nema srama! Njegovo pravo lice će kad-tad izaći na vidjelo'

Jose Antonio Iniesta, otac ponajboljeg nogometaša današnjice i člana Barcelone, stao je u obranu svog sina, kojeg je trener Real Madrida Jose Mourinho nedavno kritizirao...

11.5.2013.
11:14
VOYO logo

Iniesta "junior" je, podsjetimo, stao u obranu Ikera Casillasa kojeg Mourinho, navodno, zapostavlja i ne poštuje, te je naglasio da se ove sezone nešto čudno događa u Kraljevskom klubu.

Osjetljivi portugalski stručnjak je taj bezazleni komentar shvatio preozbiljo, pa je rekao da bi Iniesti bilo najpametnije da ušuti i brine o problemima svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho nema srama, kao ni poštovanja za nikoga! Andres ni u jednom trenutku nije rekao ništa osobno Mourinhu, a jedino ime koje je spomenuo bilo je Casillasovo. On i Iker su sjajni prijatelji i naravno da mu žao ako mu prijatelj pati", rekao je Iniestin otac, te nastavio;

"Navijači Madrida odobravaju takvo ponašanje svog trenera, no njegovo pravo lice će kad-tad izaći na vidjelo. On nije pokazao ni trunke poštovanja prema Casillasu koji je institucija Reala i španjolske reprezentacije. Da je to napravio u Engleskoj ili Njemačkj, već bi odavno pakirao kofere", zaključuje Iniesta 'senior'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo