ŠOKANTNA PRIČA / Ima 18 i zarađuje milijune, a ne može bez skandala: Roditelji će mu biti na ulici, ali njega to ne zanima

Image
Foto: Profimedia

Mlada njemačka zvijezda ponovno se našla u središtu pažnje, ali se ni sada ne govori o njegovim igrama

27.7.2023.
17:27
Profimedia
VOYO logo

Youssoufa Moukoko (18) u Borussiji Dortmund zarađuje šest milijuna eura godišnje, dobio je jednokratnu isplatu od deset milijuna 2022. godine, a kao 17-godišnjak je debitirao u njemačkoj nogometnoj reprezentaciji.

Image
KAKVA VELIČINA /

Lovren se emotivnom porukom oprostio od bivšeg kapetana: 'Velik si igrač, ali i još veći čovjek'

Image
KAKVA VELIČINA /

Lovren se emotivnom porukom oprostio od bivšeg kapetana: 'Velik si igrač, ali i još veći čovjek'

Međutim, njegovi roditelji Joseph (72) i Marie Moukoko (35) u velikim su dugovima i sada moraju napustiti obiteljsku vilu na periferiji Hamburga jer je zaplijenjena. Njemački BILD je doznao da se nogometaševi roditelji čak spremaju smjestiti u izbjeglički kamp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

︎ Zašto mlada zvijezda ne želi pomoći svojim roditeljima? Nedugo prije nego što je Youssoufa službeno napunio 18 godina 20. studenog 2022., obiteljske veze su iznenada prekinute. Otac Josip i njegov sin očito si više nisu imali što reći, a iz najbližeg kruga obitelji priča se da je najveći problem bio novac.

Youssoufa Moukoko čak je čekao da potpiše svoj prvi milijunski ugovor s BVB-om dok nije postao zakonski poslovno sposoban te je tada očito 'zavrnuo' novčanu slavinu svojim roditeljima (oko njih se vode polemike jesu li mu oni uopće roditelji).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim je postao zakonski sposoban donositi odluke, Youssoufa je odmah isključio opskrbu novcem svojim roditeljima i prestao plaćati rate za vilu od 351 četvornog metra. To je ostavilo njegove roditelje s ogromnim dugovima. Prema Bildu, koji posjeduje relevantnu sudsku dokumentaciju, potraživanja najmanje tri vjerovnika iznose 514.981,39 eura.

Zajednica susjeda je podržala Josepha i Marie Moukoko te su im čak organizirali improvizirani smještaj za njih u skloništu za izbjeglice južno od Hamburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda njemačkog doprvaka nije željela komentirati ove navode, samo je preko odvjetnika pozvao na svoju privatnost, a njegov otac je ostao kratak: "Naš sin nas više ne podržava. Ali misliš li da bih loše govorio o njemu?"

Podsjetimo, u njemačkim medijima se neko vrijeme pisalo i da je mlada zvijezda lagala o svojim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo