'Ili osam igrača Barçe iz finala Lige prvaka, ili ništa!'

6.5.2011.
10:14
VOYO logo

Četveročlana Hajdukova delegacija na čelu s predsjednikom Hrvojem Malešom otišla je na pregovore u Barcelonu. Čelni čovjek Bijelih smatra da će u Kataloniji postići dogovor koji će sve zadovoljiti.

Uvjeren je da će naći zajednički jezik s predstavnikom agencije MediaPro koju zastupa brata trenera Josepa Guardiole - Pere. No, jednu stvar sa sigurnošću može obećati, sezonu na Poljudu će otvoriti jak protivnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko na kraju pregovori s Barçom ipak propadnu, postoji varijanta B, Liverpool i Banfica također su atraktivna imena zainteresirana za poljudsko gostovanje.

Ono što nije upitno je cijena od 2 milijuna eura za što još nije potpisan obostrani ugovor, a obje strane još moraju porazgovarati o točnom terminu dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proračun je gotovo zatvoren, još nam preostaje pričekati neke instrumente od banke. Možemo bez kredita podnijeti cijeli projekt tako da na kraju budemo u profitu. Moramo povisiti cijene ulaznica, ali ćemo navijačima izaći u susret. Cijena ulaznice za Barcelonu trebala bi biti vezana uz godišnju pretplatu koja će se moći platiti u ratama. To je poklon navijačima", smatra Maleš što znači da bi godišnja karta u koju je uključen dvoboj s Barçom trebala iznositi od 500 do 1200 kuna.

Ipak, ne ide Maleš u Kataloniju samo izmoliti dolazak Barcelone. Ima novi Hajdukov predsjednik i uvjete ispod kojih neće ići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Poljudu želimo najmanje osam Barçinih igrača koji će nastupiti u finalu Lige prvaka, to je posebna stavka u ugovoru", zaključio je uz nadu da će Argentina na čelu sa Leom Messijem na ovoljetnoj Copa Americi ispasti u što ranijoj fazi natjecanja.

Njegov bi dolazak na Poljud u tom slučaju bio sasvim realna opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201104300237006 arti-201104290609006 arti-201104280620006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo