NIJE ŽELIO KOMENTIRATI / Igrač Maroka dobio pitanje o Vahidu Halihodžiću: 'Mislim da sve vidite sami'

Image

Vahid Halihodžić s Marokom je osigurao nastup na SP, a zatim je smijenjen zbog sukoba s najvećim zvijezdama

16.12.2022.
12:07
VOYO logo

Hrvatska i Maroko sutra od 16 sati igraju utakmicu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Marokanski izbornik Walid Regragui je na presici rekao kako njegova reprezentacija nije htjela igrati ovu utakmicu, ali i da poštuje Hrvatsku i Luku Modrića koji s 37 godina igra sjajan nogomet.

Na presici je bio Zakaria Aboukhlal, reprezentativac Maroka i napadač francuskog Toulousea. Novinare je zanimalo je li igračima stigla čestitka bivšeg izbornika Vahida Halilhodžića, koji je smijenjen uoči Mundijala. "Nisam se čuo s njim, ne znam je li kome čestitao", rekao je Aboukhlal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je upitan o razlikama između današnjeg Maroka i onog Vahinog:

"Mislim da su svi vidjeli kako igramo taktički. Vidi se i razlika kako igrače dolaze u reprezentaciju. Svi smo sretni s ovim izbornikom. Tu ću stati s komentarom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilhodžić je dobio otkaz zbog neslaganja s nekim zvijezdama u reprezentaciji, među kojima je bio i Hakim Ziyech. Dolaskom Regraguija na izborničko mjesto, Ziyech je vraćen u reprezentaciju, a Maroko je uspio postati prva afrička reprezentacija u povijesti koja je stigla do polufinala Mundijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo