APSURDNO / 'U Osijeku se događa puno toga čudnog. Nisu mijenjali kad je trebalo, a sad nakon pobjede protiv Hajduka mijenjaju. Pa, kakva je to logika?!'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Igor Pamić za Net.hr komentira otkaz Nenadu Bjelici u NK Osijek

29.8.2022.
18:14
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Jedno je sigurno. Otkaz Nenadu Bjelici u NK Osijek na mjestu trenera i sportskog direktora iznenađujući je potez odgovornih. Da li je onda i (ne)logičan? E, to smo odlučili upitati Igora Pamića.

Image
BEZ KOČNICA /

'Nenad Bjelica više nije isti, izgubio je kompas, a jedna mu stvar u ponašanju više ne prolazi. U Osijeku nije samo kriza rezultata'

Image
BEZ KOČNICA /

'Nenad Bjelica više nije isti, izgubio je kompas, a jedna mu stvar u ponašanju više ne prolazi. U Osijeku nije samo kriza rezultata'

Vratio se trenerskim obvezama

Poznati hrvatski trener na klupi trećeligaša Karlovca, bivši renomirani nogometaš, vratio se svojim trenerskim obvezama u klubu nakon zdravstvenih problema zbog kojih je bio i nekoliko dana u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u kratkom priopćenju NK Osijek samo stoji da je predsjednik Uprave kluba Ferenc Sakalj razriješio Nenada Bjelicu dužnosti sportskog direktora i trenera kluba. Ne zna se što se točno dogodilo, dubina epiloga ove situacije. Klub se samo šturo obratio javnosti i obavijestio ju o odluci, a zašto je do toga došlo nakon najveće klupske pobjede u sezoni, možemo samo u ovim trenucima nagađati.

'Nastavili su u Osijeku istim čudnim ritmom'

"Iznenadili ste me s pitanje i informacijom, nisam znao, ovo mi je prvi glas za Bjelicu. No, bez obzira na iznenađenje, jedno je sigurno: U NK Osijek se posljednjih mjeseci događa puno toga čudnog, tako da su u klubu nastavili tim ritmom. Ne znam stvarno što su se oni dogovorili, ali svaka čast. Nisu mijenjali kad je trebalo, a sad nakon pobjede protiv Hajduka mijenjaju, stvarno ne znam... Ovako sa strane, teško mi je komentirati, objasniti potez jer ne znamo dubinu priče. Da je potez logičan, nije logičan. Ali, ne znamo što su se oni dogovorili", priča nam Igor Pamić pet minuta priče početka treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bjelica je bio trener Osijeka u protekle dvije godine, a vijest o smjeni je pomalo iznenađujuća jer je Osijek u nedjelju navečer stigao do pobjede u derbiju protiv Hajduka (2-1). Osijek je iznenađujuće ispao u pretkolu Konferencijske lige od kazahstanskog Kizilžara. 

Dočekali pozitivan rezultat, ali...

"Nogometni klub Osijek idućih će dana donijeti odluku o imenovanju novog trenera o čemu će obavijestiti javnost", navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma u svakom slučaju, smjena Nenada Bjelice je iznenađenje za mene, jer u ovakvoj situaciji u kojoj se traži izlaz iz krize, gdje Osijek nije imao niti rezultat niti atmosferu. Čekao se taj jedan pozitivan rezultat. Dobili su ga i dogodilo se to što se dogodilo. Priča je čudna, ali ne znamo dubinu. Po toj nekoj logici, pa bolje da je onda izgubio od Hajduka, pa možda ne bi dobio otkaz", zaključio je Igor Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo