SJAJNO OTVARANJE / Igor Bišćan nakon visoke pobjede: 'Postigli smo rezultat koji smo htjeli'

Image
Foto: Pixsell

Prve reakcije nakon visoke pobjede

25.7.2023.
22:30
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Dinama u prvoj su utakmici 2. pretkola Lige prvaka kao domaćini na stadionu u Maksimiru uvjerljivo sa 4-0 (3-0) svladali kazahstansku Astanu te tako praktički osigurali prolazak u 3. pretkolo, a samim time i igranje u skupini nekog od eurokupova ove jeseni.

Image
SJAJNIH 45 MINUTA /

Navijači Dinama u ekstazi: 'Ovako bi prošao i Hajduk da je Petko zabio'

Image
SJAJNIH 45 MINUTA /

Navijači Dinama u ekstazi: 'Ovako bi prošao i Hajduk da je Petko zabio'

Prvi gol postigao je Bruno Petković (35), potom je Luka Ivanušec (41, 43, 56) dodao još tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u potpunosti dominirao terenom protiv slabašnog suparnika iz središnje Azije, a utakmicu je za MAX Sport komentirao trener Igor Bišćan:

"Hvala na čestitkama, čestitam svojoj ekipi. Postigli smo rezultat koji smo htjeli, sad ćemo biti mirniji pred uzvrat. Od prve minute smo pokušavali, nisu nam dali da predahnemo. Kad smo zabili gol, smo još više živnuli i bili efikasni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat?

"Mi koji smo prošli dosta, znamo da treba biti oprezan, vrag nikada ne spava. Ma mislim, neke stvari postoje i nametnute su, meni je drago da jedan loš rezultat ne može utjecati na nas."

Sigurno ćemo tražiti još nekoliko igrača u rotaciji, s utakmicama se dižemo fizički, sve je bolje. Ima prostora za napredak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Jučer je tek Mihaljičenko došao, vidi se da ćemo imat koristi od njega, dao sam mu priliku da osjeti momčad i dobije ritam utakmica. Kaneko nažalost neće moći igrati u uzvratu, ali za Pulu je već u kadru.

Ivanušec: 'Trčao sam za sucem'

"Moglo je biti i više naših golova. Možemo ići rasterećeni na gostovanje. Drago mi je da sam zabio hat-trick kao i Oršić. Želim mu samo da se što prije oporavi, odmah smo se čuli porukom. Suca sam pitao da mi da loptu da odnesem doma, trčao sam za njim. Gostovanje će biti zahtjevno zbog putovanja i leta i dobro je da smo ovako veliku razliku stvorili", rekao je Luka Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo