NOVO POGLAVLJE / Igor Bišćan na prvom treningu Dinama: 'Nema tu puno filozofije. Bit će napornog rada'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Plan je da se s vremenom kompletiramo. Sada imamo na raspolaganju dvadesetak igrača. Sve će bitno drukčije izgledati na kraju priprema"

19.6.2023.
15:04
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama počeli su s pripremama za nadolazeću sezonu.

Momčad Igora Bišćana okupila se na prvom treningu u prilično krnjem sastavu, a najavio je sezonu za stranice plavog kluba: "Ako se već osvrćemo na završnicu Lige nacija, dobro je iskomentirati sve što smo vidjeli u Nizozemskoj od reprezentacije i igrača Dinama. Bilo je kvalitetno, lijepo i uspješno od nacionalne vrste. Drugo mjesto u takvoj konkurenciji je zaista uspjeh. Ne smijemo zaboraviti da smo igrali i prije u vrlo teškoj skupini", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POGLEDAJTE TE SCENE /

Španjolci podigli pehar pobjednika Lige nacija: Vatreni dobili medalje za drugo mjesto

Image
POGLEDAJTE TE SCENE /

Španjolci podigli pehar pobjednika Lige nacija: Vatreni dobili medalje za drugo mjesto

"Malo je nedostajalo da sve bude idealno, da se osvojila Liga nacija. No, sve je O.K, svi skupa možemo biti jako zadovoljni, pa i ponosni s ovime što su naši dečki pokazali. Posebno mi u Dinamu. Imali smo zavidan broj igrača na završnici, naši dečki su konkretnim doprinosom pomogli da se ostvari uspjeh. To nas u Dinamu čini jako sretnim, a to nije slučajno. Čestitke svima, posebno mojim igračima", kazao je u uvodu Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon reprezentacije se osvrnuo na Dinamo:

"Plan je da se s vremenom kompletiramo. Sada imamo na raspolaganju dvadesetak igrača. Sve će bitno drukčije izgledati na kraju priprema. Na ovom uvodnom treningu vidjelo se da su dečki motivirani, kao i uvijek. Sve je odrađeno dobro", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo tu neke igrače koji su prije bili u našoj svlačionici, a kasnije na posudbama, one koje su završili sezonu i jednog novog igrača, Maxima Bernauera. Tako da je to u ovom trenutku malo šareni kadar. Ali u ovoj fazi je najbitnije da se dobro radi, da se nitko ne ozlijedi, te da onda kad se kompletiramo budemo u dobrom stanju."

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Detaljno je komentirao francuskog stopera: “Što se Bernauera tiče, sigurno da ja kao trener i momčad uvijek s nestrpljenjem čekamo taj prvi trening i novog igrača, da se vidi o čemu se radi. Trebat će mu da se adaptira na rad, da prođe prvi umor i upoznavanje. Jezik je mala barijera, ali uz pomoć dečkiju koji su vrlo otvoreni će to kraće trajati. Moramo napraviti sve da iz njega izvučemo ono najbolje, vjerujem da će biti dobar.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O dvostrukom dvoboju protiv Hajduka:

“Malo specifičan ulazak u sezonu, što u neku ruku nije loše. I te će utakmice će ući u fond, ne pripremnih utakmica, ali onih u kojima ćemo saznati malo više o stanju i formi prije onog najvažnijeg, europskih utakmica. Tada ćemo dobiti konkretniju sliku", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

"Sve ostalo bi bilo isto i da se ne radi o Hajduku, maksimalno ćemo se spremiti za početak sezone. Što se Lige prvaka tiče, među mogućim protivnicima ima onih koji su bolji, ali mi smo među najboljima i nitko iz te grupe ne bi htio dobiti nas. Koncentrirat ćemo se na nas, a kad saznamo suparnika, pripremit ćemo se i na njih”

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo