IBRAHIMOVIĆ OSPORAVA MODRIĆEVU ZLATNU LOPTU: / 'Sada znamo da je Perez bio taj koji se natjecao...'

Image
Foto: AFP/GLYN KIRK

Švedski reprezentativac ponudio je svoje mišljenje o dodjeli Zlatne lopte Luki Modriću

9.12.2018.
10:47
AFP/GLYN KIRK
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović poznat je po tome što često javno iznosi svoje nepopularne ili kontroverzne stavove, a slično je učinio i nedavno kada je upitan što misli o tome da je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu ispred Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, Modrić je prošlog ponedjeljka osvojio svoju prvu Zlatnu loptu, a Ronaldo mu je bio prvi pratitelj. Time je hrvatski veznjak prekinuo deset godina dug niz u kojem su Zlatnu loptu osvajali samo Lionel Messi i spomenuti Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužuje lobi

Ipak, nisu svi bili sretni raspletom situacije, a jedan od njih je svakako i Zlatan Ibrahimović, koji dane pred nogometnu mirovinu krati igranjem u Americi. Šveđanin je upitan što misli o cijeloj situaciji, a njegov odgovor iznenadio je mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada znamo da je Perez bio taj koji se natjecao s Messijem za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo", rekao je Ibrahimović, jasno implicirajući da su Ronaldo i Modrić osvojili nagradu zato što su iza sebe imali Florentina Pereza i jak lobi Real Madrida.

Cristiano Ronaldo je četiri od pet svojih nagrada osvojio kao igrač Real Madrida, a i Modrićeva je stigla u istom dresu. To je očito bilo dovoljno da Ibrahimović izvuče ovakav zaključak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo