Odbačeni dinamovac otkrio bolnu istinu o Mamićevom klubu

Luis Ibanez više nije član Dinama. Argentincu s hrvatskom putovnicom posljednjeg dana 2014.

5.1.2015.
10:07
VOYO logo

"Nije mi bilo lako otići iz Maksimira, a Dinamo se potrudio da rastanak bude tužniji nego što je trebao biti. Znam da nisam odigrao savršenih 187 utakmica, ali u svakoj sam išao sto posto i očekivao sam kako će mi barem netko reći hvala. No, što te ne ubije", poručio je Argentinac s kratkog odmora u rodnom Buenos Airesu. U potrazi je za novim klubom, ali kako ima slobodne papire, novog poslodavca ne bi trebao dugo tražiti.

S Dinamom je osvojio šest naslova prvaka, dvaput igrao u Ligi prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jel’ sam mogao više? Naravno. Nedostajao mi je kontinuitet, a s obzirom da je Dinamo često mijenjao trenere, nisam ga mogao niti imati. Mogu ljudi svašta pričati, ali Jurčić je znao s igračima. Na početku mi je jasno dao do znanja što traži od mene i kada je to dobio vratio mi je minutažom. Žao mi je što klub nije imao strpljenja s njime jer bi mu se to vratilo kroz rezultat", kazao je Ibanez i na pitanje o treneru Mamiću bio kratak:

"Zoki? Nemam komentar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/N9jxFBLqLmc

Na pitanje o suigračima, Ibanez ne dvoji tko je bio najbolji u Dinamovoj svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir je bio uvjerljivo najbolji igrač s kojim sam igrao. Čini mi se da u klubu nisu znali kako s njegovim karakterom. On nije htio biti zvijezda koja će puniti naslovnice već je samo htio uživati u nogometu na svoj neki boemski način. Da je možda bio bolji pristup, Dinamo bi na njemu uzeo velik novac. Ovako su ga i navijači uzeli na zub i tu je bio kraj."

Ibanez je, pak, imao podršku s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok je ondje još bilo navijača", nasmijao se u razgovoru za Jutarnji list i nastavio:

"Dinamo ima kvalitetu za velike rezultate, ali nedostaju dvije stvari. Prvo, nisu ekipa u svlačionici. Puno je tu skupina za sebe i oni se moraju nekako približiti jedni drugima. Nemojte me krivo razumjeti, nitko se ne svađa ili gleda nešto slično ali nisu cjelina i to se vidi na terenu. Druga stvar su navijači koji nedostaju kada se lomi utakmica. Igra se 80. minuta, rezultat je 0:0 i kada te trebaju dignuti da letiš terenom ti čuješ svoju jeku na stadionu", kazao je bivši dinamovac i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Soudani stalno priča o ludnici u Alžiru. Junior i Angelo su iz Čilea, Sigali iz Argentine pa znaju šta je to južnoamerička atmosfera. Portugalci ista stvar. Mislim da bi igrači trebali što više ići među navijače i doslovce ih moliti da se vrate na Maksimir. Okej, oni imaju problem sa Zdravkom, ali ako su za Dinamo neka se vrate jer bez njih sve to skupa nema smisla."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo