I obični ljudi bi da Modrić dobije milijun kuna!

Nakon što je ostao u Tottenhamu, Luka Modrić trebao je postati najplaćeniji igrač kluba u povijesti, s plaćom od 110 tisuća funti (oko milijun kuna).

18.11.2011.
9:46
VOYO logo

I dok su engleski mediji podijeljeni oko toga zavrjeđuje li Modrić plaću od gotovo milijun kuna tjedno, navijači uopće ne dvoje.

Naime, čak 90 posto Britanaca u anketi portala London24 smatra da Luka treba dobiti novi ugovor s poboljšanim uvjetima i plaćom većom od 100 tisuća funti tjedno. Samo deset posto tvrdi kako je to preveliki novac za hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, teško da će mišljenje otočke javnosti promijeniti stav Daniela Levyja, koji će hrvatskog reprezentativca novim ugovorom nagraditi tek u slučaju da Spursi izbore plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

S tjednom plaćom od gotovo milijun kuna, Modrić bi postao najplaćeniji igrač Tottenhama u povijesti, ali čini se da predsjednik kluba ne želi s tim brzati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito smatra kako će u zimskom prijelaznom roku dobiti nove ponude za Luku, te da postoji velika vjerojatnost da će ga izgubiti, pa je odlučio odugovlačiti s novim ugovor", komentirao je vjerojatni rasplet situacije jedan navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo