INTERNET GORI

I NAVIJAČI U NEVJERICI: Nećete vjerovati tko je ponudio 100 milijuna eura za čudo od djeteta

Francusko čudo od djeteta Kylian Mabappe na dobrom je putu da postane najskuplji igrač u povijesti i sruši rekord kojeg je prošle godine ponio Paul Pogba kada je iz Juventusa prešao u Manchester United.

Niz velikana stoji u redu za njim, a najveću ponudu za sada je poslao Real Madrid – 120 milijuna eura, javlja britanski Telegraph.

Isti izvor doznaje da je Monaco dobio i Arsenalovu ponudu od 100 milijuna eura. Sama odbijenica nije toliko iznenađujuća vijest koliko činjenica da je poznati škrtac Arsene Wenger odlučio nagovoriti vodstvo kluba da toliko duboko posegne u džep.

Wenger je, navode, još prošlog ljeta bio na korak da dovede tada anonimnog mladića u Arsenal. Posjetio ga je u njegovom domu, ali on je ostao u Monacu. Eksplozija talenta kojoj je nogometna javnost svjedočila ovog proljeća zaludila je sve.

Iako je Arsenalova ponuda bila niža od Realove, Wenger se nadao privući igrača obećanjem da će imati zacementirano mjesto u početnom sastavu te da će oko njega graditi momčad.

Kako stvari stoje teško da će se to ostvariti, a vlasniku Monaca Dimitriju Ribolovljevu nigdje se ne žuri s prodajom s obzirom na to da je riječ o milijarderu.

Aktualni prvak Francuske nada se da će Mbappe potpisati novi ugovor te da će ostati u klubu barem još jednu sezonu.

Povratak na Net.hr