I Luka Modrić gledao 'gaženje' u Maksimiru

Luka Modrić je zbog tri žuta kartona propustio Realov gradski obračun protiv Rayo Vallecana i na Maksimiru gledao Dinamovo deklasiranje Rijeke (4:1). Zagrepčani su do 25 minute već vodili s 3:0..

18.2.2013.
9:38
VOYO logo

"Vidim da su novinari utakmicu s Rijekom nazvali derbi, ali to nije bilo ni blizu derbija. Mi smo Rijeku totalno satrli, a jedini derbi hrvatskog nogometa je onaj sljedeće nedjelje. Ne znam zašto nije došla ona Rijeka koja se hvalila po novinama", poručio je Duje Čop koji je zabio hat-trick u trideset minuta. Tri manje nego što je trebalo Cristiano Ronaldu. "Ronaldo i ja ne igramo isti sport", samo se nasmijao Duje i nastavio: "Niti u jednom trenutku Rijeka nam nije mogla baš ništa. Inače, ovo mi je prvi pravi hat-trick u karijeri, znao sam zabiti na nekim nevažnim utakmicama. Nadam se da će ih biti još. Odlično se osjećam, guštam igrati, baš mi je super. Ovo je Dinamo koji ćete gledati ove proljetne sezone, a ne onaj koji ste gledali u Osijeku, iako u Osijeku njie bilo tako loše kako je na kraju rezultatski ispalo. Počelo se naklapati da je došlo u pitanje naše prvo mjesto, što nema veze ni s čim, mi smo prvaci i tako će i ostati", zaključio je bivši hajdukovac u redovima Dinama.

Sljedeći vikend je derbi, Čopov povratak u Split...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vječiti derbi je jedina neizvjesna utakmica u HNL. Vjerujem da će biti pun stadion i odlična atmosfera. Gledatelji će sigurno uživati", zaključio je u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo