HRVATSKI VEZNJACI MOKAR SU SAN TALIJANSKOG VELIKANA: / Oni su temelj njihova nadanja o uzletu na vrh Serije A

Image
Foto: AFP

Imena Luke Modrića i Ivana Rakitića česta su u tekstovima koji najavljuju moguće transfere

29.3.2019.
13:41
AFP
VOYO logo

Dvojica sjajnih hrvatskih veznih nogometaša Luka Modrić i Ivan Rakitić mete su milanskog Intera i velika želja klupskih čelnika koji se nadaju da bi dovođenjem barem jednog od njih klub mogao krenuti u borbu za vrh u talijanskoj Seriji A.

Nakon što su već osigurali usluge Diega Godina koji u klub stiže nakon što mu ovog ljeta prestaje važiti ugovor s madridskim Atleticom čiji je član od 2010., Inter nastavlja s idejama za koje se nadaju da bi im mogle donijeti povratak na vrh u talijanskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening 19.03.2019. , Zagreb - Na stadionu Hitrec Kacian odrzan je trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijskih utakmica za Euro 2020 protiv Azerbejdzana i Madjarske.Ivan Rakitic, Luka Modric. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ne odustaju

Ispune li se neki snovi, onda bi ambicije bile kudikamo više, a prema već ranijim navodima La Gazzetta dello Sporta, Interovi čelnici ciljaju jako visoko.

Imena Luke Modrića i Ivana Rakitića gotovo svakodnevno nađu se u nekom tekstu koji najavljuje mogućnost njihova odlaska iz Real Madrida, odnosno Barcelone. Iako obojica inzistiraju na tome da su zadovoljni u klubovima čiji su članovi i koji svake sezone pucaju na najviše trofeje. Unatoč navedenom, Inter će krenuti u novi pokušaj koji calciomercato.com opisuje pod naslovom 'Interov novi pokušaj: Modrić ili Rakitić'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo