VATRENE PORAZ NIJE NITI MALO DIRNUO: / 'To je život. Fina opomena i još bolja motivacija'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

VAReakcije nakon razočaravajuće predstave

12.6.2019.
8:58
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Tunisa u prijateljskoj utakmici u Varaždinu i tako prekinula svoj niz neporaženosti u susretima s afričkim reprezentacijama. Nakon dvoboja izjave su dali neki od Vatrenih koji su razočarani porazom, ali i ističu da su u ovom ciklusu ispunili cilj - pobijedili Wales u kvalifikacijama.

Image
VATRENI RAZOČARALI U VARAŽDINU I IZGUBILI OD TUNISA: /

Gosti iskoristili sve mane Hrvatske u mješovitom sastavu i zasluženo pobijedili

Image
VATRENI RAZOČARALI U VARAŽDINU I IZGUBILI OD TUNISA: /

Gosti iskoristili sve mane Hrvatske u mješovitom sastavu i zasluženo pobijedili

"To je život. Fina opomena i još bolja motivacija za nastavak kvalifikacija, što je i najbitnije", izjavio je Andrej Kramarić nakon utakmice, a njegovu izjavu prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš Hoffenheima ne nalazi pozitivne dobre iz susreta s Tunisom: "Mislim da ništa pozitivno ne možemo izvući, osim da se moramo koncentrirati na kvalifikacije. Imamo puno problema i s manjim ekipama ako nismo 100 posto u utakmici", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alen Halilović zbog ozljeda drugih igrača priključen je seniorskoj reprezentacije iz tabora mlade koja se priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo. "Prvo ću reći da sam sretan i drago mi je što sam se vratio. Jako puno smo radili svih ovih deset dana. Prioritet je bila utakmica s Walesom koju smo jako dobro odigrali i pobijedili", rekao je te prokomentirao nastup na Europskom prvenstvu za mlade reprezentacije.

"Sada neki dečki idu na odmor, a mi imamo Europsko prvenstvo. Idemo dati svoj maksimum za Hrvatsku, znamo da imamo publiku koja nas bodri i dat ćemo sve od sebe", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi iščekuju Euro

Igrač njemačkog Wolfsburga Josip Brekalo dijeli slična razmišljanja. "Oni su bili puni motiva jer igraju protiv ekipe koja je druga na svijetu i pripremaju se za važan turnir. Većini je ovo bila zadnja utakmica sezone i to se nažalost vidjelo. U ovom ciklusu bilo je najvažnije da protiv Walesa uzmemo sva tri boda, to smo ispunili i idemo dalje", izjavio je.

I Brekalo gleda prema Europskom prvenstvu s mladom reprezentacijom. "Veseli me uvijek kad igram za prvu ekipu. Isto tako, bitno mi je da sam skupio minutažu. Svi mi mladi se pripremamo za Europsko prvenstvo i nadam se da nas tamo očekuju velike stvari", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo