plasman u četvrtfinale / Hrvatski prvaci se provukli: Dinamo na jedvite jade pobijedio trećeligaša iz Bjelovara

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Nogometaši Dinama s minimalnih su 2-1 (1-0) slavili u osmini finala hrvatskog Kupa na gostovanju kod trećeligaša Bjelovara i plasirali se u četvrtfinale

25.10.2016.
16:36
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama s minimalnih su 2-1 (1-0) slavili u osmini finala hrvatskog Kupa na gostovanju kod trećeligaša Bjelovara i plasirali se u četvrtfinale, gdje im se pridružio i koprivnički Slaven Belupo koji je u Novigradu svladao istoimenog drugoligaša s 1-0.  

Dinamo je u Bjelovaru poveo pogotkom Marija Šituma u 14. minuti, kad se lopta nakon njegovog udarca s ruba kaznenog prostora sretno odbio od jednog domaćeg obrambenog igrača i preletjela vratara. Tek u 71. minuti branitelj naslova je uspio udvostričiti vodstvo lijepim pogotkom Ante Ćorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Bjelovar se nije predavao i u 81. minuti Franjo Jaković je smanjio na 2-1 nakon pogreške vratara Adrijana Šempera koji nije uspio ukrotiti loptu nakon slobodnog udarca pa ju je natrčali napadač Bjelovara uspio ugurati u mrežu.

Bjelovarčani su tijekom dvoboja dvaput pogodili gredu Dinamova gola, a u posljednjoj sekundi utakmice Mario Rajić nije uspio iskoristiti pogrešku gostujuće obrane, kad je izbio sam pred Šempera, ali je mladi vratar zaustavio njegov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo