veseli se povratku u zagreb / Hrvatski nogometaš pustio Magazin u svlačionici Benfice: 'Onaj osjećaj kad izvučeš bivši klub'

Image
Foto: Instagram

23-godišnji playmaker Filip Krovinović omiljen je među navijačima u Lisabonu, a u Benficu je stigao iz Rio Avea 2017. godine

22.2.2019.
18:20
Instagram
VOYO logo

Hrvatski veznjak u dresu portugalskog velikana Benfice, idućeg Dinamovog suparnika u nokaut fazi Europske lige, vrlo je sretan što se vraća u Zagreb na noge svom bivšem klubu iz omladinskih dana karijere. 

23-godišnji playmaker Filip Krovinović omiljen je među navijačima u Lisabonu, a u Benficu je stigao iz Rio Avea 2017. godine za 3,5 milijuna eura. Prethodno tomu, igrao je za NK Zagreb, klub koji se trenutno natječe u trećem razredu hrvatskog nogometa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vraćam se Zagrebe tebi, a i bivšem klubu", napisao je Krovinović uz svoju fotografiju na Instagramu te odmah preduhitrio navijače i poručio im: "E i da... kaj se tiče karata, nemam ih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagram storyju je pak podijelio atmosferu iz svlačionice. Na zvučnicima se čula pjesma Magazina, a uz njega su se na tom videu pojavili suigrači Mile Svilar i Andrija Živković.

"Onaj osjećaj kad izvučeš svoj bivši klub i svoj grad. Vidimo se Zagrebe", napisao je Filip uz Instagram story. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo