Hrvatska zbog nemara izgubila napadački dragulj!

'Dobio sam poziv od Švicaraca za utakmicu protiv Bugarske, a istodobno nisam u kontaktima s HNS-om osjetio preveliki interes.

18.3.2011.
0:58
VOYO logo

Schalkeov nogometaš 21-godišnji Mario Gavranović je tek nakon pogotka Valenciji u Ligi prvaka podgao prašinu oko sebe u hrvatskoj javnosti.

Čelnici Hrvatskog nogometnog saveza su ga htjeli 'privesti' u kockasti dres, no u trenucima dok je predsjednik HNS-a Vlatko Marković najavljivao odlazak u Gelsenkirchen, on je već donio odluku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NEdrEFG7z3xMnQAL

"Jednostavno nisam imao vremena za previše razmišljanja. Dobio sam poziv od A reprezentacije Švicarske za utakmicu protiv Bugarske u Sofiji (26. ožujka), a istodobno nisam u kontaktima s HNS-om osjetio preveliki interes i bilo bi previše riskantno za moju karijeru odbiti ovaj poziv, nisam se želio poigravati sa svojim životom. K tome, procijenio sam da ću se lakše izboriti za mjesto u momčadi u Švicarskoj, nego u Hrvatskoj, jer je manja konkurencija u napadu. Samo bi luđak sada odbio ovaj poziv", izjavio je Gavranović za Večernjak i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam sa Zorislavom Srebrićem i Slavenom Bilićem, najavili su i dolazak u Gelsenkirchen, ali ipak su malo kasno reagirali. Sve se sad naglo dogodilo i morao sam odmah odlučiti. Braća i prijatelji željeli su da igram za Hrvatsku, roditelji su mi ponovili da će prihvatiti svaku moju odluku i tako sam ipak izabrao Švicarsku", zaključio je Gavranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo