HRVATSKA GUBI JOŠ JEDNOG 'WONDERKIDA'? / Zabio Bayernu tri gola i sada ga vrbuju čak dvije superjake reprezentacije

Image
Foto: Instagram

U posljednjih je devet nastupa zabio čak 12 golova i namjestio još šest

13.11.2019.
15:40
Instagram
VOYO logo

Mladi, 16-godišnji, hrvatski nogometaš, Franjo Ivanović, naglo je postao veliki hit u U-17 Bundesligi. Mlađahni Ivanović je u derbiju 13. kola, u dresu svog Augsburga, protiv Bayerna zabio čak tri gola u visokoj 7:1 pobjedi. Hrvat je bio najbolji igrač te utakmice i to protiv ekipe čiji je trener legendarni Miroslav Klose.

Ivanović je u odličnoj formi. U posljednjih je devet nastupa zabio čak 12 golova i namjestio još šest, te je postao prvim strijelcem Bundeslige. Dakako, ovakve izvedbe nisu prošle nezapaženo, pa su ga već počele vrbovati nacionalne selekcije Njemačke i Austrije, ali spomenimo svakako kako je Franjo i dalje U-17 reprezentativac Hrvatske, ali, eto, nije dobio poziv za posljednje okupljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traže ga jaki klubovi

Ivanović je, inače, rođen 2003. godine u Austriji za koju je ostvario jedan U-15 nastup, a nakon toga je odlučio igrati za Hrvatsku. Ivanović će uskoro morati donijeti odluku, hoće li igrati za Hrvatsku ili će prihvatiti pozive neke od ovih dvaju reprezentacije, gdje ipak gradi karijeru i gdje ga nogometno školuju. No, ako se netko iz HNS-a sjeti na vrijeme, možda dobijemo novog "wonderkida".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E da, spomenimo još samo kako su ga već sada tražili u Bayernu, Chelseaju i Ajaxu, ali on se želi dalje školovati u Augsburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo