ekskluzivno istraživanje rtl-a / Hrvati žele da Dalić vodi 'vatrene' čak i ako ne prođe Grčku, a složni i u vezi budućnosti Davora Šukera

Protiv Dalića izjasnilo se svega pet posto, a neodlučnih je oko 27 posto. Dalić je, čak i u slučaju da Hrvatska ne prođe Grke i ne izbori SP, prvi favorIt hrvatskih građana da ostane izbornikom

8.11.2017.
19:30
VOYO logo

U Zlatka Dalića i uspjeh s Hrvatskom vjeruju hrvatski navijači i građani. Toliko da, pokazalo je RTL-ovo ekskluzivno istraživanje, više od dvije trećine ispitanih smatra da Zlatko Dalić treba voditi Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Protiv Dalića izjasnilo se svega pet posto, a neodlučnih je oko 27 posto. Dalić je, čak i u slučaju da Hrvatska ne prođe Grke i ne izbori SP, prvi favorIt hrvatskih građana da ostane izbornikom. Dalića podržava 26 posto anketiranih građana, dok bivše vatrene legende i ponajbolji hrvatski treneri danas - Prosinečki i Bilić - imaju nešto više od 17 posto podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Rijekina Slovenca Matjaža Keka je 5.8 posto, svi ostali su dobili manje od tri posto, a neodlučnih je oko 30 posto. 

Podršku građana da nastavi voditi nogometni savez Davor Šuker - nema. Legendarna kockasta devetka dobija samo 20 posto glasova, a za njegov odlazak je 65 posto ispitanika u našem istraživanju. Oko Šukera je i manje neodlučnih, oko 15 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo