HRVAT NA NASLOVNICI PRESTIŽNOG ČASOPISA: /

Otkrio koji mu je najposebniji trenutak karijere

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na naslovnici je novog broja cijenjenog nogometnog časopisa World Soccer, u kojemu ga se naziva novim dirigentom Barcelone i intervju s njim je glavna priča.

6.11.2015.
16:08
AFP
VOYO logo

Rakitić u dužem intervjuu s poznatim sportskim novinarom SidomLoweom razgovarao o svojem životnom putu, kojeg detaljno opisuje, i naglašava da je jako bitno da nogometaši na žure s koracima i prerano mijenjaju klubove. Kod njega se taj pristup pokazao ispravnim jer je u 26. godini života potpisao za španjolskog velikana Barcelonu s kojom je osvojio tamošnji Kup, prvenstvo i Ligu prvaka.

Optimističan oko rezultata

Hrvatski reprezentativac optimističan je oko rezultata svoje momčadi, koju predvodi ubojiti napadački trojac Neymar, Luis Suarez i Lionel Messi. “Imamo najbolju napadačku liniju na svijetu. Posjeduju jedinstvene kvalitete”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zatim je rekao koji trenutak smatra najboljim svoje karijere. “Puno je toga, ali najposebniji trenutak bio je gol u finalu Lige prvaka kada je moja obitelj bila na toj utakmici. Ne postoje riječi kojima bi to opisao”, završio je Rakitić koji vjeruje da će kolekciji trofeja pridodati onaj pobjednika Svjetskog klupskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo