HOĆE LI WENGER IZDRŽATI? / Englezi mu pronašli zamjenu i složili momčad za naslov prvaka

Image
Foto: AFP/ADRIAN DENNIS

Dvadeset i jednu godinu nakon što je sjeo na klupu Arsenala sve je izvjesnije da se bliži kraj Arsenea Wengera na klupi engleskog velikana.

8.2.2017.
15:48
AFP/ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Navijači traže njegov odlazak svakom prilikom jer su svjesni da će pod njegovim vodstvom i filozofijom štednje na skupocjena pojačanja teško doći do naslova. Posljednjeg su osvojili 2004. godine, a sve je izglednije da ga neće niti ove.

S obzirom na veliki pritisak engleski mediji sve glasnije nagađaju da će Arsenal na ljeto preuzeti Talijan Max Allegri. Upravo bi on trebao biti čovjek koji će vratiti Arsenal u borbu za sami vrh, a uprava bi mu trebala omogućiti i financije kojima bi mogao složiti pobjedničku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostur bi, zaigrao se Daily Star, trebali činiti sadašnji igrači pojačani za Španjolca Alvara Moratu i fantastičnog Nijemca Marca Reusa. Naravno uz uvjet da Mesut Ozil i Alexisi Sanchez produže ugovor. Njihov ostanak je pod znakom upitnika. Osim povećanja plaće traže i garancije vezane uz ambicije kluba, a tu bi ključnu ulogu trebao imati Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo