HOĆE LI MODRIĆ USKORO NAPUSTITI REAL? / Mijatović otkrio što mu je Luka rekao o tome

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Inter Miami još uvijek nema riješenu igračku križaljku za prvu sezonu u MLS-u

6.2.2020.
12:49
Profimedia
VOYO logo

U utorak su španjolske novine Marca objavile da novi klub američke nogometne lige Inter Miami priprema ponudu za dovođenje kapetana hrvatske reprezentacije i nogometaša Real Madrida Luke Modrića.

Image
BECKHAM ŽELI VATRENOG U SVOM INTERU: /

Englez mu nudi plaću kakvu je do sada mogao samo sanjati, čega se odgovor slavnog Hrvata

Sada je tu situaciju prokomentirao legendarni crnogorski nogometaš i biši igrač te sportski direktor Kraljevskog kluba Predrag Mijatović koji smatra da od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrića vidim u Real Madridu, on tamo ima ugovor još godinu i pol dana i rekao mi da je uvjeren da će i sljedeće godine biti u tom klubu", otkrio je Mijatović za španjolsku El Larguerou.

Ambiciozni Inter

Inter Miami, kojem je jedan od suvlasnika David Beckham, će u ožujku debitirati u MLS-u, prvoj nogometnoj ligi Sjedinjenih Država, pa traži iskusne igrače. Mediji nagađaju i o interesu za 32-godišnjeg urugvajskog napadača Edinsona Cavanija, člana Paris SG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter Miami još uvijek nema riješene svoje igrače-franšize pa razmatra nekoliko zvijezda. Jedna od njih je Luka Modrić, kojem ugovor u Madridu završava 2021. godine, a kojem Inter nudi plaću od koje se vrti u glavi. Dvostruko više od sadašnje plaće", piše Marca ne navodeći detalje niti izvor informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ista je stvar s Cavanijem. Problem s njima je što Interova službena sezona počinje u ožujku, a ti igrači mu trebaju do tada. S obzirom da će teško dovesti Luku i Edinsona, kojem ugovor u Parizu završava u lipnju, klub razmatra plan B koji uključuje medijski manje eksponirane igrače poput Meksikanca Rodolfa Pizzara", dodaje taj list sa sjedištem u Madridu.

Duga priča

Medijska nagađanja o interesu Inter Miamija za Modrića pojavila su se još u studenom, a američki klub nije bio odgovorio na upit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je s 34 godine najstariji igrač u svlačionici Real Madrida. Trener Zinedine Zidane i uprava kluba posljednjih su mjeseci istaknuli kako su "jako zadovoljni njime". Visokopozicionirani direktor rekao je u prosincu da su mu spremni ponuditi neko mjesto u klubu kada mu 30. lipnja 2021. istekne ugovor, premda o tome još nisu razgovarali.

Modrić je s Real Madridom osvojio 16 trofeja, od čega četiri Lige prvaka, od kada je došao u klub 2012. godine te je više puta rekao kako želi što duže ostati na Santiago Bernabéu te završiti karijeru ondje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub star 15 mjeseci

Prijašnjih sezona se uprava nije trudila zadržati najstarije igrače pa je u ljeto 2018. godine prodala Juventusu svog najboljeg strijelca, tada 33-godišnjeg Cristiana Ronalda. Portugalac je bio osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta 2017., baš kao i Modrić 2018. godine.

Zidane se svojedobno kao vezni igrač umirovio upravo u 34. godini u Real Madridu. Posljednje tri sezone mu je bivši suigrač ondje bio David Beckham, jedan od vlasnika Inter Miamija i predsjednik nogometnih operacija. Petorica partnera, među kojima Jorge Mas, Marcelo Claure, Jose Mas i Masayoshi Son, udarila su prije 15 mjeseci temelje tog novog kluba s Floride.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad na titulu

Na klupi Inter Miamija je urugvajski trener Diego Alonso, nekadašnji napadač Valencije, Atletica, Racinga, Malage i Murcije.

"Miran sam i radim na pojačanjima. Ključno je da to budu dobri igrači a ne samo zvučna imena“, rekao je Alonso za Marcu ne navodeći imena igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ambicija nam je pokušati osvojiti prvenstvo već prve godine, no to će nam postati obveza od druge sezone", zaključio je.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo