VELIKANI DOLAZE PO DINAMOVOG KATALONCA: / Evo koji moćni klubovi žele Danija Olma

Image
Foto: PIXSELL

Mladi Katalonac istaknuo se kao najbolji igrač Dinama i pobudio interes velikana

22.9.2018.
10:34
PIXSELL
VOYO logo

Dinamov Španjolac Dani Olmo svojim je igrama u posljednje vrijeme privukao veliku pozornost nogometne javnosti, kako domaće tako i inozemne. Njegov agent Juanma Lopez dao je izjavu za Calciomercato.com:

"Mogu potvrditi da su za Danija zainteresirani Milan i još neki europski velikani u Engleskoj i Španjolskoj.", potvrdio je ranije ovoga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo je, uz Hajrovića, postao glavna zvijezda novog Dinama, koji se predvođen njima lako obračunava s uglednim europskim imenima. Nakon što je s ukupnih 7:2 izbacio Hapoel u drugom pretkolu LP-a, uvjerljivo je slavio (2:0) kod prvaka Kazahstana, koji je zadnjih sezona redovan i jako uspješan u skupinama LP-a i EL-a, a sada je Olmov Dinamo srušio i turskog velikana na počektu grupne faze EL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden boy

Kako to obično bude, ovakve Olmove utakmice protiv respektabilnih klubova u euro-kupovima nisu mogle promaknuti velikanima. Dijete Barcelone koje u mladim godinama ovako igra atraktivno je Liverpoolu, Borussiji Dortmund i Milanu, koji ga detaljno prate, piše Marca.

Marca ističe da su Olmove brojke u Dinamu odlične; u 71 utakmici koju je odigrao postigao je 17, a namjestio 15 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Logično je dakle da njegova slava prelazi hrvatske granice. Nominiran je za nagradu 'Golden Boy' koja se dodjeljuje najboljem europskom mladom nogometašu i prate ga spomenuti velikani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo