HNK ZADAR DOBIO POZAJMICU OD GRADA PA KUPILI MERCEDES OD 300 TISUĆA KUNA: / 'To je za voditelja škole nogometa, sve plaćaju sponzori...'

Image

Mercedes je kupljen za potrebe voditelja zadarske škole nogometa

12.2.2021.
15:26
VOYO logo

Gotovo nevjerojatna priča stiže nam iz HNK Zadra. Nekad su Zadrani bili prvoligaši, a danas su u četvrtoj hrvatskoj ligi i ne baš blistavoj financijskog situaciji. No nije ih to spriječilo sa dio pozajmice Grada Zadra potroše na novi Mercedes.

Kako piše portal Zadarski.hr, klub je nedavno dobio pozajmicu Grada od 2,5 milijuna kuna, a kupio je novi Mercedes koji vrijedi oko 300 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No predsjednik kluba Damir Knežević branio se u službenom priopćenju da klub rekao je da neće potrošiti ni kune na taj automobil. Rekao je, također, da je Mercedes kupljen za potrebe voditelja zadarske škole nogometa Krešimira Gojuna.

'Sve će financirati sponzori'

Njegovo priopćenje pročitajte u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prihvaćajući odgovornost vezano za nabavku vozila, više u smislu izazvanog efekta kod šire javnosti nego realnog troška za klub, mogu izjaviti kako su najveći dio financiranja leasinga vozila prvobitno trebali snositi sponzori, tako da je trošak za Klub trebao iznositi 40 tisuća kuna.

Svjesni činjenice da je nabava automobila, s pravom, izazvala pozornost javnosti i negativne komentare, naknadno je dogovoreno da se trošak nabave vozila pokrije u cijelosti sponzorski, dakle niti jedna kuna iz gradskog proračuna neće biti utrošena za nabavku navedenog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem naglašavam da je nabava vozila provedena u najboljoj namjeri, odnosno s ciljem angažiranja vrhunskog stručnjaka za rad u školi nogometa, a što je nužno za daljnji razvoj Kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo