Danijel Subašić / Heroj Svjetskog nogometnog prvenstva za RTL: 'Reprezentaciju sam ostavio u dobrim rukama'

Subašić se nakon napuštanja reprezentacije može posvetiti klupskim obvezama

28.12.2018.
19:59
VOYO logo

Mali nogomet u Zadru s prijateljima za odmor od naporne sezone u Monacu. Bila je ovo klupska polusezona koju Danijel Subašić želi što prije zaboraviti. Ozljeda ga je udaljila od terena, a njegov Monaco je u teškoj situaciji.

"U Monacu nisam zadovoljan, nisam branio, bitno da se spasi klub bitan je klub", kazao je za RTL Subašić. Ozljeda je sada iza njega i već jutros morao se vratiti treninzima i napornom radu kako bi se vratio u formu i pomogao klubu u borbi za opstanak. Dolazak velikog Thierry Henry na klupu Monaca činio se kao dobar potez, no ispalo je posve drukčije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Super je lako, bio je igrač i razumije igrače. Bit će lakše njemu", tvrdi Subašić. Sada se može u potpunosti posvetiti klupskim obvezama jer ljetos se oprostio od reprezentacije i ostavio je, kaže u dobrim rukama Lovri Kaliniću koji je, čim je postao nova Vatrena jedinica, došao i do transfera u toliko željeni engleski nogomet dovela ga je Aston Villa.

"Kale je super. Ovim putem mu čestitam na transferu, mi smo njega rekli neka on brani livi", tvrdi. Ponosan je Subašić i na svog Zadranina Luku Modrića s kojim je igrao još u najmlađim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan i sretan jer znam od kuda je krenuo. Krenili smo skupa, sad je tu gdje je i zaslužio je sve", kazao je Subašić. Nakon kratkog predaha Subašiću su misli već u Monacu jer klub treba njegovu pomoć i obrane kakve je pružao na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo