Hercegovci Zagrepčane dočekali kao bogove!

Dinamovci su stigli na pripreme u Međugorje, gdje su ih dočekali tamburaši i brojni navijači iz Hercegovine. Za razliku od boravka u Zagrebu, Modri opet imaju punu pažnju.

13.1.2012.
18:51
VOYO logo

Igrači su pazili što uzeti sa švedskog stola, iako nije bilo izričitih zabrana kao prošle godine. Ipak, bili su oprezni, pa su prstaci tako ostali novinarima. Navijači su oduševljeni, ali tamburaši su ostali uskraćeni za eure Zdravka Mamića, koje bi mogli dobiti svirači u Gabeli, gdje se u četvrtak očekuje dolazak gazde, koji je lani ondje pjevao s Halidom Bešlićem.

"Kada netko želi vidjeti što znači Dinamo, ne samo u nogometnom smislu, treba doći u Hercegovinu pa će to lijepo vidjeti. Ovdje uvijek rado dolazimo i vjerojatno će tako biti i dalje", kazao je impresionirani Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A već u petak navečer je i prva fešta. Na "Plavoj noći" u Širokom Brijegu okupit će se brojni sportaši, političari, gospodarstvenici... iz BiH, a svoj je dolazak potvrdio i novi premijer BiH Vjekoslav Bevanda. Na "Plavu noć" doći će i Zoran Mamić, koji nije doputovao s igračima.

Igrači se nisu previše zadržavali s tamburašima. Tek su se pozdravili s brojnim prijateljima koje su stekli na prijašnjim pripremama u Hercegovini, te su potom otišli u sobe a zatim i na ručak. Trener Ante Čačić za poslijepodne sazvao je i prvi trening. On je prvi trener posljednjih godina na pripremama u Međugorju koji nije Hercegovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali zet mi je Hercegovac! Iz Gruda, tako da su mi unuci Hercegovci", pohvalio nam se Čačić, koji je, kao i predsjednik Barišić, impresioniran prvim dojmovima. S igračima nije doputovao Igor Bišćan. Zbog privatnih obveza on je u Međugorje trebao stići kasno sinoć.

"Obavili smo uvodni dio priprema u Zagrebu, ovdje ćemo malo pojačati opterećenje, igrati utakmice, stalno ćemo biti zajedno i prilika je to da se bolje upoznam s igračima, ali i oni sa mnom, prije nastavka priprema u Portugalu. Mnoge ću odgovore dobiti upravo u Međugorju", izjavio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u 2012. Godini cilj je jasan – Liga prvaka.

"Slijedi osvajanje prvenstva pa Liga prvaka!", kazao je Barišić, a početak Dinamovih priprema tradicionalno je blagoslovio svećenik fra Karlo Lovrić. Dinamovci su šesti put uzastopno na pripremama u Međugorju, a prethodnih pet godina osvajali su prvenstvo. Pa je recept prihvatio i Prosinečki, koji će Zvezdu dovesti u Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo