Javno otkrio najveći problem najskupljeg nogometaša svih vremena

8.10.2013.
18:16
VOYO logo

"Baleov najveći test bit će izaći iz sjene Cristiana Ronalda sa samopouzdanjem. To neće biti lako", napisao je Redknapp u svojoj autobiografiji Always Managing čije dijelove u serijalima objavljuje Daily Mail.

"Ronaldo je u Madridu velika zvijezda i vjerojatno će najmanje željeti izvesti 9 od 10 slobodnih udaraca. Gareth će se morati nametnuti i za to će mu trebati snažna psiha. Mora si misliti 'ja sam igrač od 86 milijuna funti' i tako se ponašati. Preuzimati odgovornost, tražiti loptu kada misli da ima dobre šanse. A opet u isto vrijeme ne smije misliti o visini svoje odštete i što ona zapravo znači jer bi ga to dovelo pod ogroman pritisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njemu je nezgodan posao da sve uravnoteži. Morat će se pripremiti za utakmice u kojima će biti sam, promašiti šansu, a Ronaldo će podići ruke u zrak u nevjerici. U tom trenutku ne smije se zavući u svoj 'oklop' i biti zastrašen. Ali za Garetha nije prirodno da bude nametljiv. Iako, nemojte me krivo shvatiti, on zna da je dobar. Gareth je tih momak koji provodi svoje vrijeme s djevojkom i obitelji i nisam siguran da će mu odgovarati što ga trpaju u isti koš s Ronaldom i Lionelom Messijem."

Spomenuo je Redknapp u priči o Baleu i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se Ronaldo osjeti ugroženim Baleovim dolaskom Madrid bi mogao postati jako usamljeno mjesto za njega, pa će se morati puno oslanjati na Ancelottija koji dobro govori engleski, kao i Paula Clementa, Ancelottijevog pomoćnika koji je Englez. Luka Modrić je jedan stari prijatelj koji mu može pomoći da se prilagodi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo