HALILOVIĆ NABRIJAN NA BARCELONU: / 'Želim igrati protiv Messija, Neymara i Suareza'

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Bivši Dinamov nogometaš Alen Halilović napustio je prošlog ljeta Barcelonu kako bi izborio minutažu u španjolskom prvenstvu. Posudba u Sporting iz Gijona pokazala se dobrom odlukom.

17.2.2016.
9:51
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

Barcelona u srijedu navečer gostuje na El Molinonu, a to će ujedno biti prvi put da će Halilović zaigrati protiv kluba gdje bi se želio vratiti i ostaviti traga.

"Sretan sam što ću igrati s Barcelonom. Bit će to odlična utakmica i jako sam uzbuđen", rekao je Halilović za klupsku stranicu. Nakon prelaska iz Dinama u Barcelonu 2014. godine, bio je član druge momčad. Za nju je u 30 utakmica dao četiri gola. Za taj period vežu ga i lijepe uspomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji prijatelj

"Moj najbolji prijatelj u Barceloni je IvanRakitić. Zbilja želim igrati protiv njega, ali i protiv Messija, Neymara i Luisa Suareza. To je najbolja momčad na svijetu", poručio je hrvatski reprezentativac. Veznjak je u 22 prvenstvene utakmice za Sportiong upisao tri gola i četiri asistencije. Također, u Kupu kralja je u jednom nastupu zabio dva gola, što i nije loš učinak za 19-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neopterećen budućnošću

Unatoč dobrim igrama i činjenici da mu posudba u Sportingu završava na ljeto, nije opterećen budućnošću i pitanjem povratka u Barcelonu.

"Trenutno ne razmišljam o tome. Vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju sezone", kaže Halilović. Iskoristio je i prliku kako bi nahvalio trenera AbelardaFernándeza, inače bivšeg igrača Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je dobra osoba i trener. Pod njim igramo dobro, iako smo mlada momčad. Moramo nastaviti uporno raditi do kraja sezone jer nam je cilj izbjeći ispadanje iz lige", završio je Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRAVO ALENE MAJSTORE Enrique nahvalio Vatrenog: /

"Sa svakom odigranom minutom postaje sve bolji"

Image
BRAVO ALENE MAJSTORE Enrique nahvalio Vatrenog: /

"Sa svakom odigranom minutom postaje sve bolji"

Barcelona je vodeća momčad La Lige sa 57 bodova iz 23 odigrana susreta, dok je Sporting na šesnaestom mjestu sa 23 boda.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo