Hajdukovo čudo od djeteta otkrilo: 'Sve se dogodilo u šest mjeseci'

Nikola Vlašić, mlađi brat puno popularnije hrvatske atletičarke Blanke, postao je glavna priča splitskih kafića. 'Mali' je oduševio sve navijače Bijelih, na gostovanju protiv Dundalka u 2.

19.7.2014.
13:38
VOYO logo

Postao je tako Vlašić najmlađi debitant-strijelac u povijesti Hajduka kada su u pitanju europske utakmice. Nikola je postao hit, novinari zovu cijeli dan, ali kako sam kaže, čvrsto stoji na zemlji.

"Uvijek se nadam najboljem i prije utakmice sam mislio: 'ajme da je postići zgoditak'. Ali, nisam to smio naglas kazati. Štoviše, malo sam se preplašio, protrnuo sam kada sam čuo svoje ime u početnom sastavu. Nije to obična utakmica, bila nam je izuzetno važna. Ali, prošla me trema čim sam izašao na teren", rekao je Vlašić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov nogometni put strelovito je krenuo uzlaznom putanjom.

"U nešto više od šest mjeseci došao sam od kadeta do europske utakmice u seniorima. Istina, brzo mi ide karijera, ali moram se što prije priviknuti na sve što se oko mene događa. I samo gledati prema naprijed."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam rekord koji je ostvario protiv Dundalka, Nikolu previše ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je znati da si rekorder, ali rekordi nisu detalji koji me opterećuju. Želim napredovati. Igrati i zabijati. Prošle godine sam postigao 17 golova, 10 u kadetima i 7 u juniorima. Dobro sam krenuo i u seniorima. Čak i na poziciji desnog veznog, premda je meni lakše igrati na lijevoj strani. Međutim, igram bez pogovora sve što trener kaže", zaključio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo