POSLALI PORUKU IGRAČIMA / Hajdukovci oštri nakon sinoćnje predstave: 'Ovo je bila krađa. Neka ih je sram. Toj ekipi ne treba trener nego psiholog'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Cijelu utakmicu komentirali su i Hajdukovi navijači na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili neke od komentara

13.11.2022.
9:07
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 17. kola HNL-a Slaven Belupo i Hajduk su u Koprivnici igrali 2-2 (0-2). Hajduk je nakon prvog poluvremena vodio s 2-0 golovima Filipa Krovinovića (12') i Rokasa Pukštasa (28'), da bi domaći poravnali početkom nastavka preko Arbera Hoxhe (49') i Ivana Krstanovića (58' - 11m).

Možda i ključni trenutak dogodio se u 36. minuti kada je došlo do 20-minutnog prekida jer je linijski sudac pogođen predmetom u glavu. Na travnjaku je došlo do koškanja kapetana Hajduka Marka Livaje i braniča Slavena Nikole Solde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nervozni Livaja je dobio žuti karton, ali i nakon opomene je žustro startao prema Soldi, glavni sudac Čulina oštro ga je upozorio, a za to vrijeme se nezadovoljstvo prelilo i na tribinu s navijačima Hajduka pa je jedan neodgovorni pojedinac pogodio linijskog suca Marića predmetom u glavu, navodno stolicom. Bilo je tu još sramotnih trenutaka, u režiji glavnog suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PLJUŠTE REAKCIJE /

Oglasio se sudački delegat nakon sramote u Koprivnici: 'Torcida je pogodila suca, policija nije mogla reagirati'

Image
PLJUŠTE REAKCIJE /

Oglasio se sudački delegat nakon sramote u Koprivnici: 'Torcida je pogodila suca, policija nije mogla reagirati'

Do kontroverzne situacije došlo je u 56. minuti kada je sudac Čulina pokazao na bijelu točku za domaće. Branič Hajduka Simić glavom je izbio loptu u korner, a prilikom doskoka sletio je na petu Crnca koji je odmah završio na travi. Iako je jasno kako je prilikom tog nehotičnog kontakta lopta već bila izvan igre, do promjene odluke nije došlo, a iskusni Krstanović je bio siguran izvođač kaznenog udarca.

Hajdukovci: 'Suđenje je dno dna'

Cijelu utakmicu komentirali su i Hajdukovi navijači na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili neke od komentara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila krađa. Recimo to otvoreno, bez uvijanja. Udaranje Livaje, Sahitija, gaženje Melnjaka bez žutog. Penal koji će ući u antologiju. Danas jednostavno nisu smjeli pobijediti."

"Još imaju srama davati izjave. Imati sve na svojoj strani i jednostavno predati bodove, to je neozbiljno. Nisu trebali ni izlaziti na teren nakon prekida, a ne onako izgubiti. Neka ih je sram."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova utakmica ima samo jedan naslov… 'Ono kad ne uplatiš reket sudačkoj mašineriji'."

"Vrijeme je za mlade i novog trenera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno Karlogan nije kapacitet za Hajduk. Previše jednosmjerno vodi utakmicu, nije sklon prilagodbama za vrijeme utakmice i promjenama taktike kada to situacija zahtijeva. A o suđenju ću samo reći: 'Čulina Ante smeće iz kante'."

"Da vi igrate nogomet koliko pričate i bunite se iz utakmice u utakmicu, osvojili bi prvenstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako nakon ovoga ostanemo u ligi, onda je nismo ni zaslužili osvojiti nikad."

"Suđenje je dno dna, ali činjenica je da mi dvije utakmice zaredom u gostima gubimo dva gola prednosti protiv Belupa i Lokomotive. Ovoj ekipi ne treba trener nego psiholog."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka čast Krovinoviću za ovaj gol danas, ali ostavi se izvođenja prekida. Svaki put kada on izvede prekid, sto djece odustane od nogometa."

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo