'AKO DOĐE DOBRA PONUDA' / Hajdukov napadač najavio pohod na titulu i planove za ljeto: 'Vjerujem da ću otići u neki europski klub'

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

"Osjećam se vrlo dobro u Hajduku, pripadnici Torcide me jako poštuju, jako me vole kao igrača, nastojim im uzvratiti dobrim igrama. Oni su naš 12. igrač, bez obzira na to gdje igramo, osjećamo se kao kod kuće"

6.1.2024.
13:27
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

Hajdukov krilni napadač Emir Sahiti dao je intervju za kosovsku Gazetu Blic, gdje je s novinarom razgovarao o aktualnim temama:

Image
POSEBAN CRVENI KARTON /

Presedan u najstarijem nogometnom natjecanju na svijetu: ‘Ova predivna igra umire‘

Image
POSEBAN CRVENI KARTON /

Presedan u najstarijem nogometnom natjecanju na svijetu: ‘Ova predivna igra umire‘

"Imamo vrlo dobru momčad, imamo fantastičnog trenera, i još uvijek možemo napredovati. Pred nama je još 16 utakmica, prvo nam slijede dva derbija, s Rijekom i Osijekom. U Hrvatskoj ima velikih momčadi i teško je postati prvak, ali ova godina je naša. Ići ćemo do kraja, nećemo se predati i vjerujem da ćemo postati prvaci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosovski ofenzivac objasnio je i kakav je pritisak u Hajduku:

"U Hajduku sam šest godina, nije lako igrati ovdje. Puno je navijača, kvalitetnih igrača, talenata. Nije lako biti dio momčadi, osobito početne jedanaestorice. Navijači su fantastični, najbolji navijači u Hrvatskoj. Kad ostaviš srce na terenu, čak i ako igraš malo lošije, uvijek te podržavaju. Nije lako, ali sve se postiže radom", kaže i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se vrlo dobro u Hajduku, pripadnici Torcide me jako poštuju, jako me vole kao igrača, nastojim im uzvratiti dobrim igrama. Oni su naš 12. igrač, bez obzira na to gdje igramo, osjećamo se kao kod kuće. Ima i malo pritiska, ali nemam problema s time, navikao sam na to."

Za kraj je najavio i planove za budućnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako dođe dobra ponuda za mene i klub, u klubu su otvoreni za mogućnost transfera. Vjerujem da će do ljeta stići ponuda i da ću otići u neki europski klub."

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo